banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Tomas Wiesner Qazim Laçi

Eski Başkanlar Arslan ve Cevheri Tribünde

PTT 1.Lig grubun yeni takımlarından Şanlıurfaspor oynadığı futboldan çok dün tribünde oturan iki eski kulüp Başkanının varlığını konuşuyor.

Geçtiğimiz sezon Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Vali Celalettin Güvenç, Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve STK ile İş dünyasının sağlamış oldukları maddi ve manevi destek ile Şampiyon olarak 1. lige yükselen Şanlıurfaspor'da son  aylarda her gün yeni gelişmeler yaşanıyor.

Geçtiğimiz sezonun  Şampiyonluk maçında  yaşanan protokol krizinin ardından  yaşanan kongre  krizi ile  mevcut yönetim ile Devlet yetkilileri arasında ipler kopmuştu. Bir süre önce  başta  Bakan Çelik, Vali ve  Belediye Başkanını ziyaret eden  mevcut yönetim kamuoyunu birlik içinde olduklarının mesajını vermişti. Ancak Pazar günü ilk kez oynanan 1. lig karşılaşmasına protokol üyeleri Vali Güvenç, Belediye Başkanı Fakıbaba, Emniyet Müdürü Likoğlu ve STK Başkanları yerine eski iki kulüp Başkanının görülmesi çeşitli dedikodular yol açtı.

Yıllarca Şanlıurfasporun kulüp Başkanlığını yapan Şanlıurfa eski Milletvekili Sebahattin Cevheri, ve mevcut yönetimin bir önceki kulüp başkanı Habip Arslan'ın  Karşıyaka maçına gelmeleri akıllarda soru işaretleri bıraktı.

Geçtiğimiz sezon Şanlıurfasporun Şampiyonluk maçı dahil tüm sezon boyunca hiç bir karşılaşmaya gelmeyen eski iki Başkan Cevheri ve Arslan'ın  GAP araneya dünkü maçta gelmeleri taraftarların ve spor kamuoyunun dikkatlerini çekti.  Şanlıurfa eski kulüp Başkanı  Habip  Arslan mevcut başkan Kemal Saraçoğlu'nun sağında oturarak protokolde maçı izlerken, Sebahattin Cevheri ise protokolün  üst tribününde oturmayı tercih etti.

Dün kendi saha ve seyircisi önünde  Karşıyakaspora 1-0 yenilerek taraftarlarını tepkisini  Şanlıurfaspor cephesinde ise  yeni transfer haberleri geliyor.

urfastar.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.