banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Ersanlı Buck Wizardsı mağlup etti
Amerikan Profesyonel Basketbol Liginde (NBA) yeni sezon öncesi oynanan hazırlık maçında, milli basketbolcu Ersan İlyasovanın formasını giydiği Milwaukee Bucks, deplasmanda Washington Wizardsı 96-88 yendi.Verizon Centerda 9 bin civarında seyircinin önünde oynanan karşılaşmaya ilk beşte başlayan ve 26 dakika sahada kalan İlyasova, 9 sayı ve 8 ribaund üretti. İlyasova, takımının maçta en çok ribaund alan ismi oldu.

Konuk takım Bucksta Drew Gooden, 25 sayıyla takımının ve maçın en skorer ismi olurken, Carlos Delfino 19, Brandon Jennings de 13 sayıyla galibiyete katkıda bulundu.

Bucksın geçen sezon geçirdiği ağır sakatlıktan yeni çıkan yıldız oyuncusu Andrew Bogut, karşılaşmada forma giymezken, takımın diğer önemli oyuncularından John Salmons da sağ dizindeki sakatlıktan dolayı oynamadı.

Ev sahibi takım Washington Wizardsta ise Andray Blatchein 17 sayı ve 9 ribaundluk performansı galibiyete yetmedi. NBAin yeni yıldız adayı olarak görülen, 2010 NBA draftinin 1 numarası John Wall da 15 sayı ve 11 asistle double-double yaptı.

Öte yandan, Wizardsta geçen sezon soyunma odasına silah soktuğu gerekçesiyle 50 maç ceza alan Gilbert Arenas, 2 Ocaktan bu yana ilk kez kendi seyircisinin önünde maça çıktı. Atlanta Hawks ile oynanan bir önceki hazırlık maçında sakat numarası yaparak maça çıkmadığı için para cezası alan Arenas, Bucks maçının ilk çeyreğinde oyuna girdi, ancak bu sefer gerçekten sakatlanarak, sağ kasığındaki zorlanmadan dolayı sadece 3 dakika oyunda kalabildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.