banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Ersan Gülüm de Galatasaray'a gidiyor

Bu sezon güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen Galatasaray, Beşiktaş'ta kiralık oynayan Adanaspor'un yetenekli savunma oyuncusu Ersan Gülüm ile büyük ölçüde anlaştı.Geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen ve oynadığı başarılı futbolla A Milli Takım'a kadar yükselen Ersan için Turuncu Beyazlılarla el sıkıştı. Beşiktaş ise genç savunma oyuncusunu kadrosuna katmak istemiş ancak bonservisi konusunda anlaşma sağlayamayınca Ersan'ın transferindenvazgeçtiğini açıklamıştı. Bunun üzerine devreye giren G.Saray, hem Adanaspor ile hem de Ersan ile prensip anlaşmasına vardı.

 

Sarı-Kırmızılı takımın futbol komitesinde yer alan Abdurrahim Albayrak, Adanaspor Başkanı Bayram Akgül'le sıkı bir pazarlık yaptı. Albayrak, Akgül'ün genç futbolcu için istediği 6 milyon Euro'luk teklifi 3 milyon 500 bin Euro'ya kadar indirmeyi başardı. Yeni sezonda Beşiktaş'ta oynamak isteyen Ersan Gülüm'ü ise Sarı-Kırmızılı takıma gelmesi için Teknik Diretör Fatih Terim'in ikna ettiği öğrenildi. Fenerbahçe'nin istediği Selçuk İnan'ın da Sarı-Kırmızılı takımı tercih etmesinde büyük rol oynayan tecrübeli teknik adam, Ersan'ın da G.Saray'a 'evet' demesini sağladı. Yurtdışında bulunan Başkan Ünal Aysal'ın bugün İstanbul'a gelmesiyle Ersan Gülüm'ün transferi Sarı-Kırmızılı yönetim kurulunun ilk gündem maddesi olacak. Ersan'ın 3 milyon 500 bin Euro'luk bonservis bedeline Aysal ve diğer yöneticilerin de onay vermesi halinde başarılı savunma oyuncusu resmen Galatasaraylı olacak. Ersan'ın transferinde pürüz çıkarsa bu kez rota Gaziantepspor'un Kamerunlu başarılı stoperi Danny'ye çevrilecek.

 

HİDDİNK CHELSEA'YE GİDERSE ARDA'YI DA GÖTÜRECEK

Galatasaray'da kaptan Arda Turan'ın durumu bir türlü netleşmiyor. Atletico Madrid'in istediği Arda'nın şimdi de Chelsea'nin gündemine geldiği iddia edildi. A Milli Takım kampını takip eden İngiliz gazeteciler, Belçika maçı sonrası Guus Hiddink'in Chelsea'ye gideceğini ısrarla dile getirirken bir iddia da Arda için ortaya attılar: "Yanında Arda'yı da götürecek." İngiliz gazeteciler, Hollandalı teknik adamın, "Dünyanın en iyi takımlarında oynayacak futbolcular Türkiye'de var. Öndekilerin arkadan gelenlere yol açması için gitmeleri gerek." sözleriyle de Arda'yı işaret ettiğini ifade ettiler. Hacı Hasdemir / Zaman

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.