banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

Erman Toroğlundan Ardaya cevap!

Erman Toroğlu ve Arda Turan arasında yaşanan polemik spor basınının gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Arda Turanın, sert açıklamalarına Erman Toroğlu Kanalturkte yanıt verdi.

Toroğlu, programda söyledikleriyle gazete manşetlerinin alakasız olduğunu, bilinçli olarak gündemi değiştirmek adına üzerine gelindiğini söyledi. Toroğlu ayrıca, Arda Turan ve Galatasaray Kulubünün kendisini dinlemeden sırf gazete manşetlerine dayanarak hakkında sert açıklamalarda bulunduğunu belirtti.

Toroğlu konuyla ilgili şunları söyledi: Pazar ve pazartesi program yaptık. Ondan sonra da ben Bodruma gittim, uçakta Posta Gazetesini gördüm. Haberde yazan cümle ile başlık çok farklı. Başlık olarak atılan Arda çok seks yaptığı için sakatlandı sözleri benim birebir sözlerim değil.

Ardayı izledim bir baktım ağlayarak konuşuyor, acaba Ardayı ne üzmüş diye düşündüm. Bir yerden çıktı bu olay, herkes bir şey söyledi bir şeyler yazdı. İnsanın bazen ağzından bir şey çıkmış olabilir ama düşündüm daha sonra söylediklerimi, ben sorun olacak şeyler söylememiştim. Konuştuklarıma mümkün olduğu kadar dikkat ederim. Herkes bir yorum yaptı ama benim ne söylediklerimi o günkü programı izleyenler çok iyi hatırlar.

Şu örneği vermek istiyorum; Mersin İdmanyurdunda oynarken iğneden sarılık oldum. Hastanede yattım 15 gün, daha sonra çıkım ve tahliller yapıldı. Hastane doktoru bana kortizonlu bir ilaç verdi. O ilacı alırsam futbol hayatım bitecekti. Başka bir doktora gittim, o da tahlillere baktı ve o ilacı kullanma antrenmanlara başla dedi. İki tane zıt görüş duyunca Ankarada doktorlara gittim. O doktorlarda hızlı yürürsen ölürsün, futbolu bırak dediler. Benim abim de doktor. Daha sonra futbola başla diyen doktora gittim ve konuştum. Sonunda bir karar vermem gerekiyordu. Kendimi iyi hissettiğim için futbol oynamaya devam ettim. Şimdi ben bunu anlatmış olayım bir programda, bu programı izleyen ve aynı hastalığa yaklanan bir futbolcu da beni izlesin ve futbola devam etsin, daha sonra da ölsün. Bu benim suçum mu? Ben başıma gelen bir olayı anlatamaz mıyım!

BENİ ARDANIN KASIKLARI İLGİLENDİRMİYOR

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.