banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Ergün Penbe sonuçtan mennun
Denizlispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Ufak tefek maçlar, puanlar kaybedebiliriz, ama biz hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz dedi.

Hamzaoğlu, kazanmaları gereken bir maçı beraberlikle bitirdiklerini belirterek, çok fazla gol pozisyonu üretemediklerini, rakibin iyi savunma yaptığını, bu savunmayı aşamadıklarını söyledi.

Maçta yenilmemesi gereken bir gol yediklerini ifade eden Hamzaoğlu, Bundan sonra mücadelemizi sürdüreceğiz. Bizim için değişen pek fazla bir şey yok. Bundan sonra maçlarımızı aynı şekilde mücadele ederek oynayacağız. Takımda rehavet söz konusu değil. Küçük sebepler bu sonuçları doğurabiliyor. Rakibin oyun anlayışı da sonuçta etkili oluyor. Bugün istediğimiz oyunu sergileyemedik diye konuştu.

Hamzaoğlu, takımın rehavete kapıldığı konusundaki soruya şu yanıtı verdi:

Takımda rehavet söz konusu değil, küçük küçük sebepler bu sonuçları doğuruyor. Rakibin oyun düzeni, anlayışı da etkili oluyor. Bu tür ufak tefek şeyleri topladığınızda bizim istediğimiz oyunu sahaya yansıtmamıza engel oldu. Bugün engel oldu ama bu demek değil ki yarın böyle bir takım çıktığında yine böyle oynayacağız. Tabii ki bizim de o gün farklı bir günümüz olur.

Denizli kamuoyuna sahada cevap verebildiklerini kaydeden Hamzaoğlu, Denizlili olan, Denizlide yaşayan herkesin bu takıma sahip çıkması gerekir. Kim ne kadar destek olursa onu mutlaka yapması lazım. İyi bir takımız, iyi bir ekibimiz var ve iyi çalışıyoruz. Her zaman söylüyorum, ufak tefek maçlar, puanlar kaybedebiliriz, ama biz hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz. Bu doğrultuda çalışıyoruz, her zaman da böyle çalışacağız dedi.

- KARTALSPOR CEPHESİ -

Kartalspor Teknik Direktörü Ergün Penbe, güzel bir maç olduğunu belirterek, özellikle ikinci yarıdaki oyunu için futbolcularını kutladı.

Oyuncularının çok iyi mücadele ettiklerini vurgulayan Penbe, şunları söyledi:

Maçın belki son 15 dakikasında 10 kişi kalmasak skor daha farklı olabilirdi. Denizlisporun üzerimize geleceğini biliyorduk. Yakalayacağımız kontrataklarla belki avantajlı bir duruma da geçebilirdik. Ama 10 kişi kalmamıza rağmen hakikaten futbolcu kardeşlerim iyi mücadele ettiler, yüreklerini ortaya koydular. Denizli gibi zor bir deplasmandan puan çıkarmasını bildiler. Eğer biraz daha inanmış olsalardı olaya, belki buradan galip de ayrılabilirdik. Her şeye rağmen bu bizim için önemli bir puan. Çünkü lige iyi bir başlangıç yapmış, iyi bir hava yakalamış Denizlispor ile oynuyorsunuz. Bugün seyircisi de iyiydi. O bakımdan aldığımız puan bizim için çok önemli. Çünkü geçen hafta kendi sahamızda mağlup olmuştuk, onun sıkıntısını yaşamıştık. Moral olarak da biraz alt seviyedeydik.

Bu beraberliğin kendileri için moral açısından iyi olduğunu bildiren Penbe, şöyle devam etti:

Şimdi önümüzdeki maçımıza bakmamız gerekiyor. İçeride bazı oynadığımız maçlarda sıkıntılarımız oluyor. Deplasmanda gösterdiğimiz bu performansı içerideki maçlarda da göstermemiz gerekiyor. İnşallah haftaya bizim lehimize yine iyi olur, kazanacağımız bir maç olur. Denizlispora da ligde başarılar diliyorum. Hakikaten iyi takım. Sonucu her an etkileyebilecek futbolculardan kurulu. Tekrar söylüyorum, futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Özellikle ikinci yarıda ortaya koydukları oyundan dolayı 10 kişi kalmalarına rağmen çok iyi mücadele ederek buradan puan çıkarmasını bildiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.