banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Ergün kupa rakipleri için ne dedi?
Ziraat Türkiye Kupası (A) Grubunda Gaziantepspor, Medical Park Antalyaspor, Denizlispor ve Beypazarı Şekersporla eşleşen Galatasarayda takım menajeri Cenk Ergün, güçlü rakiplerle karşılaşacaklarını söyledi.


Ataköy Olimpiyatevinde gerçekleştirilen kura çekimi sonrası açıklama yapan Cenk Ergün, gruplardaki güç dağılımının eşit olduğunu belirtirken, Güçlü rakiplerimiz var. Süper Lig takımlarıyla deplasmanda oynayacak olmamızı handikap olarak görebiliriz. Medical Park Antalyaspor maçı ise devre arası kampına denk geldiği için zaten orada olacağız. Amacımız gruptan bir üst tura çıkmak dedi.

Ziraat Türkiye Kupası (B) Grubunda Konya Torku Şekerspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Manisaspor ve Trabzonsporla birlikte yer alan Beşiktaşta kulüp genel müdürü Murat Ülgen, Beşiktaşın hedefinin her kulvarda zirve olduğunu aktardı. Kurayı iyi ya da kötü olarak değerlendiremeyeceklerini dile getiren Ülgen, şunları söyledi:

Gruplardaki tüm takımlar birbirlerini yenebilmek için mücadele edecekler. Biz Beşiktaş olarak her zaman en iyiyi isteyen, zirveyi hedefleyen bir takımız. Tüm maçlarımızı kazanıp, Ziraat Türkiye Kupasını kazanmak istiyoruz. Ayrıca gruptaki rakiplerimiz Manisaspor ve Trabzonsporla ligin bir rövanşı için şansımız da doğmuş oldu. Beşiktaşın hep en iyi yapan ve en iyiyi isteyen vizyonundan asla taviz vermeyeceğiz.

(C) Grubunda Bucaspor, Ankaragücü, Yeni Malatyaspor ve Gençlerbirliği ile mücadele edecek olan Fenerbahçede yönetim kurulu üyesi Ünal Uzun ise maçların fair-play içinde geçmesini dilerken, Kolay kura yok, kolay maç da yok. Spor Toto Süper Ligde de bunu görüyorsunuz zaten. Fenerbahçe olarak başkanımız, yönetim kurulumuz, futbolcularımız ve muhteşem seyircimiz bütünleşip, hem ligde, hem de kupada hedefimize ulaşacağız şeklinde konuştu.

(D) Grubunda Kırıkhanspor, Bursaspor, Kasımpaşa, Karşıyaka ile birlikte yer alan İstanbul Büyükşehir Belediyesporun futbol şubesi sorumlusu Kamil Dizar, Türkiye Kupasına önem verdiklerini ve hedeflerinin final olduğunu söylerken, aynı grupta yer alan Bursasporda asbaşkan İrfan Koç ise ligde olduğu gibi Ziraat Türkiye Kupasında başarılı olmak istediklerini anlatarak, Ligdeki aynı ciddiyetimizle kupada mücadelemizi vereceğiz ifadelerini kullandı.

-KIRIKHANSPOR İDDİALI-

Spor Toto 3. Lig temsilcilerinden olan ve Ziraat Türkiye Kupası (D) grubunda yer alan Kırıkhanspor, önemli rakiplerine rağmen iddiasını ortaya koydu.

Kırıkhanspor Kulübü Başkan Yardımcısı Halil Yılmaz, ellerinden ne geliyorsa yapıp, gruptan çıkmak istediklerini söylerken, Biz grupta iddialıyız. Bursaspordan korkmuyoruz. Rakiplerimiz bizi korkutmuyor. Biz elimizden geleni yaparsak, gerisini yüce tanrı bilir. Biz çok iddialıyız. Hem ligde, hem de kupada gidebildiğimiz kadar gideceğiz. Takımımız iyi durumda. Bursaspor maçına kadar da daha hazır hale geleceğiz. Eğer Bursaspor maçını kendi seyircimiz önünde oynasaydık daha da farklı olurdu. Zaten stadımız tadilatta olduğu için İskenderunda maçlarımızı yapıyoruz. Yılbaşında stadımız tamamlandığında, maçlarımız daha zevkli geçecek şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.