banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Engellilerimiz kritik maça çıkıyor

Türkiye Süper liginde ilimizin tek temsilcisi olan Şanlıurfa Engelliler Basketbol takımı sezon başından beridir oynadığı en kritik maça bu Pazar günü çıkıyor. Oynanacak olan maç hakkında basına yazılı bir açıklama yollayan Kulüp Başkanı aynı zamanda Kulüp antrenörü Veysi Fırat şöyle dedi.

 

Son zamanlarda alabileceğimiz maçları maalesef moralsizlikten dolayı kaybediyoruz. Sizlerinde bildiği gibi aylardır ekonomik sıkıntı içerisindeyiz ve hala çözmüş değiliz kime gitmiş isek kime demiş isek nafile en son Sayın Bakanımızdan destek sözü aldık ama onunda ne zaman olacağı belli değil artık sabredecek bekleyecek gücümüz kalmadı diyen Fırat sözlerine şöyle devam etti.

 

Bu hafta sonu Pazar günü saat 13.de Atatürk kapalı spor salonunda İstanbul Cadbury kent engelli yıldızlar ile karşı karşıya geleceklerini dile getirirken bu maçı mutlaka almalıyız matematiksel de olsa düşme potasındayız ligden düşmek istemiyoruz diyerek sezonun son iki haftasına girildiğini haftaya da Adana’ya deplasmana gideceklerini belirti.

 

Sayın Bakanı Sayın valimizi sayın belediye başkanını milletvekili adaylarını emniyet müdürünü kısacası tüm protokolü ve tüm sporseverleri süper ligin içerdeki en son maçına davet ederek destek çağrısında bulunurken son olarak hafta sonu oynanacak olan maçın Edessa TV kanalından canlı yayınlanacağını belirterek Edessa TV yönetim kuruluna ve çalışanlarına desteklerinden dolayı teşekkür etti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.