banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP Urfa Balıklıgöl PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı

Endüstri Meslek Lisesi İl Birincisi Oldu


 

Şanlıurfada Okul Sporları Tertip komitesi tarafından organize edilen gençler futbol İl Birinciliği müsabakaları yapılan final maçıyla sona erdi.

 

                22 Aralıkta başlayan ve bugün Endüstri Meslek Lisesi ile İMKB Çok Programlı lisesi ile oynanan final maçını Endüstri Meslek lisesi 1-0 alarak Şampiyon oldular.

 

                Müsabakanın bitiş düdüğü ile büyük bir sevinç gösterisinde bulunan öğrencilere Düzenlenen törenle kupalarını Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin, Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Altuğ, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Temel Büyükbudak ve Milli Eğitim Şube Müdürü Remzi Eleştir’ in ellerinden aldılar.

 

                 Müsabakalar sonrası bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin Orta öğretim kurumları gençler futbol turnuvasını finalini Gerçekleştirdik gerçekten öğretmenlerinizi öğrencilerimizi hava soğuk olmasına rağmen güzel maçlar izledik kutlamak lazım bu yıl bilindiği üzere gençlik ve spor müdürlüğümüz organize ediyor ben değerli Gençlik Spor İl müdürümüze mesai arkadaşlaşana teşekkürlerimi ifade ediyorum

 

Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Altuğ da konuşmasında Şanlıurfa da biliyorsunuz il spor lig heyetleri geçen yıl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeydi, bu yıl bu bayrak yarışını biz devir aldık ama birlikte hocalarımızla bu yarışı sürdürüyoruz futbol da hakikaten güzel maçlar oldu bir kısmını ben seyrettim final maçlarıyla sona erdi emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum hocalarıma Milli Eğitim camiasına hakikaten biz beraber oldukları için özverili davrandıkları için şükranlarımı arz ediyorum dedi

 

İl birincisi olan Endüstri Meslek Lisesi 17 Ocak 2011 tarihinde Adana İlinde yapılacak olan Grup maçlarında İlimizi Temsil edecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.