banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Emreden G.Saraya çarpıcı suçlama
Tecrübeli oyuncu, Ardanın Berlinde devam eden Milli Takım kampında ciddi şekilde sakatlanarak, Almanya ile cuma gecesi oynanacak 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu maçında yer alamayacak olması ile ilgili yaptığı açıklamada Galatasaray alt yapısından yetişen oyuncuların hepsi müzmin sakat ifadesini kullandı..

Dün gece Milli Takımdan arkadaşı Ömer Erdoğan ile birlikte NTV Sporun canlı yayınına katılan Emre, Ben de Galatasaray alt yapısından yetiştim.. Orada bizi direkt olarak suni çim sahada eğitiyorlar.. Bu sadece Ardanın meselesi değil.. Örneğin, aynı şekilde Uğur Uçar da, Aydın Yılmaz da, Sabri de uzun süreli sakatlıklar yaşadılar, yaşıyorlar.. Bu dert benim de başımda.. Ben de zaman zaman sakatlıklarla uğraşıyorum.. Bunun en büyük nedeni, alt yapı suni sahada çalışıyor ve oradan yetişiyor. Ama maçlar çim sahada, hatta toprak sahalarda oynanıyor. Bu da kalıcı sakatlıklara neden oluyor dedi..

Emrenin sözünü ettiği futbolculardan Uğur uçar Galatasarayda forma giydiği dönemde Konyaspor ile deplasmanda oynanan karşılaşmada sakatlanmış, 1 yıla yakın süre futbol oynayamamıştı.. Aynı şekilde Aydın Yılmaz da yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre oynayamamıştı.. Alt yapıdan yetişen bir diğer isim olan Sabri Sarıoğlu ise sezon başından bu yana yaşadığı sakatlık derdinden yeni yeni kurtulmaya başlamıştı.. Belçika ile oynanan milli maçta sakatlanan Arda Turan ise yaklaşık 1 aydır Sarı-Kırmızılı formayı giymiyordu.

SEZGİN: DOKTORLAR ANLAMIYORLAR

Emrenin Galatasaray alt yapısıyla ilgili iddialarını sorduğumuz Galatasaray Futbol AŞ. Genel Müdürü Adnan Sezgin ise Şu anda Ardanın sakatlığı ile uğraşıyorum.. Bu konularda polemiğe girmek istemiyorum diyerek şunları söyledi;

-Bu tür sakatlıklar alt yapıdan gelenlerde oluyor demek doğru değil. Bunun çeşitli nedenleri olabilir.. Benim takıldığım nokta başka.. Doktorlar daha muayene bile etmedikleri bir futbolcu için nasıl oluyor da Şu kadar ay oynamaz, bu kadar maç oynamaz diye bir fikir ileri sürebiliyorlar.. Bunu anlayamıyorum..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.