banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Eldın Adılovıc'a futboldan men ceza yolda!


Sarı Yeşilli ekip ile 31 Mayıs 2017’ye kadar sözleşmesi devam eden ve kulüpten hiçbir alacağı olmayan futbolcunun kampa katılmaması futbolcuya tepki ile karşılandı.

Adılovıc’e çok sayıda çağrı ve tebligat gönderilmesine rağmen Şanlıurfaspor’un sezon başı kampına katılmayan Adılovıc’e FIFA ve Türkiye Futbol Federasyonundan futboldan men gibi bir ceza gelmesi bekleniyor.

Hiçbir izin almadan sezon biter bitmez ülke dışına çıkan ve 1 Temmuz 2015 tarihinde Ankara Kızılcahamam Patalya Otelde başlayan hazırlık kampına katılmayan Futbolcu’nun sözleşmesi Şanlıurfaspor kulübü tarafından tek taraflı olarak fesh edilmesi bekleniyor.

Şanlıurfaspor Kulübü yaptığı yazılı açıklamada futbolcuya noter kanalıyla kampa ve antrenmanlara gelme çağrısı yapıldığını ama buna hiçbir şekilde yanıt alınamadığını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.