banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Elano G.Sarayı canından bezdirdi!
Ailevi nedenlerini öne sürerek Karabük maçına çıkmayan ve bir haftalığına ülkesine gidip geri dönen Brezilyalı Elano, Floryada suskunları oynamaya devam ediyor.

İsteksiz tavırlarıyla dikkatleri çeken ve devre arasında Galatasaraydan ayrılma planları yapan yıldız futbolcunun, ülkesinde yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç alamadığı, özellikle dönmek istediği eski kulübünün yüksek maliyetini karşılayamaması üzerine büyük bir hayal kırıklığı yaşadığı kaydedildi.

YÖNETİM USANDI
Elanonun çaresiz kalarak ocak ayını bekleme kararı aldığı bildirilirken, Frank Rijkaardın İstanbula dönmesini beklediği ve ardından hocasıyla bir görüşme daha yaparak durumunu anlatacağı ifade edildi. Ancak bu durumlar en çok yönetimi geriyor. Zira başkan Adnan Polat ve diğer yöneticiler, Lincolnden sonra bu son Brezilyalısından da bıkıp usanmış durumda.

YEDEK KALMAK İSTEMİYOR
Yedek kalmak istemeyen ve bu konudaki sıkıntısını daha önce de dile getiren Brezilyalı, oynayarak sakat olmadığını ispatlamak ve Dünya Kupası sırasında kendisine talip olan ancak sakatlanmasıyla geri adım atan kulüplerin, yeniden harekete geçmelerini sağlamak istiyor.

HTSPOR

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.