banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Eğitimcilerden voleybol turnovası
Karaköprü Belediyesi tarafından beldedeki okullarda görev yapan öğretmenler arası Voleybol turnuvasının yarı finali yapıldı.
Voleybol turnuvası Karaköprü Fen Lisesi Okulu Spor Salonuna gerçekleşti. Öğretmenler arası Voleybol turnuvasının yarı final maçı Karaköprü Belediyesi personelleri ve Karaköprü Narlı ilköğretim Okulu öğretmenleri arasında yapıldı. Karaköprü Fen Lisesi Okulu Spor salonunda gerçekleşen müsabakada Narlı İlköğretim Okulu, Karaköprü Belediyesini 2 setlik maçta 2-0 yendi.

Yarı final maçının sonunda mağlup olan Karaköprü Belediyesi personelleri rakip takımı tebrik etti. Maç sonrası bir açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi; “Okul müdürlerinin oluşturmuş olduğu Voleybol turnuvası büyük bir coşku ile devam ediyor, yarı final oynandı yarında final oynanacak, gerçekten Beldemiz için müthiş bir voleybol şöleniydi, hepimiz için çok güzel geçti amacımız sporu yaymak öğretmenler arasında diyalogu ve kaynaşmayı sağlamaktı ve bunu sağladık, ben katılım gösteren tüm okullara teşekkür ediyorum, hepsine başarılar diliyorum, inşallah yarın çok güzel bir final bizi bekliyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.