banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Efes Pilsen Lige neden kötü başladı?
Özerhun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta başında Antalya Büyükşehir Belediyesini Türkiye Kupasında 37 sayı farkla yendiklerini hatırlatarak, Hafta başında çok rahat yendiğimiz bir takıma İstanbulda yenilmemiz, çok anlaşılır değil dedi.

Konsantrasyon eksikliği nedeniyle rakiplerine yenildiklerini vurgulayan Engin Özerhun, şunları söyledi:

Bunu üzücü bir şekilde yaşadık. Hiç beklemediğimiz bir durumdu. Hafta başında farklı yendiğimiz, Antalya Büyükşehir Belediyesine yenilmemiz çok normal olamaz. Hafta içinde Cumhurbaşkanlığı Kupasını kazanmamızın ardından konsantrasyon eksikliği bu maça çok kötü yansıdı ve lige yenilgiyle başladık.

Özerhun, Sinan Erdem Spor Salonunda yaptıkları ilk maçta az sayıda seyircinin olmasıyla ilgili olarak ise Basketbolseverleri salona çekmek için bir takım çalışmalarımız olacak. Seyirciyi buraya getirmek, Abdi İpekçi Spor Salonuna getirmekten daha kolay. Çünkü salona ulaşım imkanı daha rahat. Avrupa Liginin vereceği ivmeyle seyirci sayısı artacaktır şeklinde konuştu.

THY Avrupa Liginde 20 Ekim Çarşamba günü Slovenyanın Union Olimpija takımıyla yapacakları maça galibiyet için çıkacaklarını ifade eden Özerhun, Avrupa Ligine galibiyetle başlamamız lazım. İnişli-çıkışlı bir grafik sergilemeliyiz. Fikstürümüz iyi, ilk 6 maçın 4ünü içerde oynayacağız. Union Olimpijayı deplasmanda yenerek, İstanbula galibiyetle dönmek istiyoruz şeklinde konuştu.

Engin Özerhun, hafif sakatlığı nedeniyle Antalya Büyükşehir Belediyesi ile yaptıkları maçta forma giymeyen Kerem Gönlümün Union Olimpija karşısında büyük bir ihtimalle oynayacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.