banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Edinho İmzayı Attı


1 haftadır Portekiz’de bulunan sportif direktör Zafer Tüzün’ün girişimleri sonucu ikna edilen Tecrübeli forvet kendini sarı yeşilli renklere bağlayan imzayı attı.
Geçtiğimiz sezon oynadığı futbolla Türkiye de ses getiren ve bir çok takımın listesinde yer alana Edinho tercihini Şanlıurfaspor dan taraf kullandı.
Portekiz de gerçekleştirilen imza töreninde Şanlıurfaspor sportif direktörü zafer tuzun ve futbolcu yer alırken Edinho bu sezon Şanlıurfaspor da şampiyonluk yaşamaya geldim dedi.
Sarı Yeşilli kulübü tanıdığını ve hedefleri olan bir takıma geldiğini belirten tecrübeli forvet ben hedefi olan takımlarda oynamayı istedim. Bu sezonda Şanlıurfaspor forması giymek bana nasip oldu. Hep beraber şampiyonluğa ulaşacağız dedi.
Asıl ismi Arnaldo Edi Lopes da Silva olan Edınho Braga, Gil Vicente, AEK Atina PAOK ve Malaga gibi takımlarda forma giydikten sonra geçtiğimiz sezon Kayseri Erciyesspor forması ile ligde 24 gol attı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.