banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Düşünür: FB ve TSyi bağrımıza basarız

Şanlıurfa AK Parti il başkanı Ahmet düşünür'den "Bağrımıza basarız" açıklaması geldi. İşte o açıklama

Şanlıurfa medeniyetlerin buluştuğu bir şehir olarak, kardeşliğin, barışın ve sevginin sembolüdür. İki güzide takımımızın şehrimizde yapacağı maç Milli birlik ve kardeşlik projesi yönünden de anlamlı olacaktır. Gerek Trabzonspor'umuzu gerekse Fenerbahçe'mizi şehrimizde ağırlayacak olmaktan büyük bir onur duyacağız. Birçok şampiyonluklar yaşamış Anadolu takımımız Trabzonspor ve aynı şekilde birçok şampiyonluklara imza atmış Fenerbahçe kulüplerimiz Türkiye'nin güzide kulüpleridir

Türkiye'nin bu iki büyük kulübünü ve taraftarlarını Şanlıurfa stadımızda, tarihe not düşercesine, bu açılış maçında peygamberler şehri Şanlıurfa'da centilmence izlemekten büyük bir memnuniyet duyacağız.

Şanlıurfa halkı her iki kulüp taraftarlarını misafirperverliğiyle şehrimize beklemektedir. Peygamber şehri Urfa, en güzel ev sahip sahipliği ile iki takımı da bağrına basacaktır. Kazananı da kaybedeni de ayakta alkışlayacaktır.

Spor kamuoyuna saygı ile duyurulur.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.