banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Qazim Laçi Kaan Kairinen

Dünya Şampiyonları Urfada maç yaptı

Doğu ve Güneydoğunun en büyük spor kompleksinin açılışı izdihama yol açtı. Açılışa Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan,Kick Boks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı,Dünya Şampiyonları,Belediye Başkanları,Daire Kurum ve kuruluş müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta Dünya Şampiyonları gösteri maçında adeta nefesleri kesti.

Açılışta bir konuşma yapan Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan,böylesi güzel ve nezih bir tesisi Şanlıurfa'ya kazandırdıkları için Çağdaş Spor Kompleksi sahibi Murat Akaltun'a teşekkür etti. Okutan''Böylesi güzel ve nezih tesislerin Şanlıurfa'ya güç katıyor. Başta spor kültürünü,bilincini oluşturmakta çok önemli katkılar sağlamakla beraber,kompike bir salonun,içinde saunası,kafeteryası,dinlenme alanları,fitnes ve vücut geliştirme gibi bir çok branşı barındıran güzel bir tesis. Bu tesis umarım Şanlıurfa'ya ve Şanlıurfa sporuna büyük katkılar sunacak'' dedi.

Kick Boks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı ise Doğu ve Güneydoğunun en büyük spor kompleksinin açılışında bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. Kayıcı''Şanlıurfa spor anlamında son yıllarda gelişen ve güçlenen bir şehir. Bu gelişmede katkısı olan bizim de aynı zamanda Kick Boks İl Temsilcisi olan Murat Akaltun'a ayrıca teşekkür ederim'' diye konuştu.

Açılışa katılan Dünya Şampiyonu Seda Duygu Aygün ise Şanlıurfa'da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ve bu tesisin spor camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

www.balikligol.com

Çağdaş Spor Kompleksi Sahibi Murat Akaltun,açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür ederek,bu tesisin tüm Şanlıurfalıların olduğunu ve herkese kapılarının açık olduğunu söyledi.

Dünyaca ünlü Ergen Ring Ateşi sporcuları davetliler önünde maç yaptı. İlk maçta Dünya Şampiyonu Seda Duygu Aygün ile yine Dünya Şampiyonu Adem Bozkurt'la,ikinci maçta ise Şanlıurfa'nın gururu Avrasya ve Dünya oyunları şampiyonu Mustafa Akaltun ile Dünya Şampiyonu Erhan Deniz arasındaki gösteri maçı nefesleri kesti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.