banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Doğu Tırı Şanlıurfa'da Rekor Kırdı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Ertuğrul Yıldız, 12 Bin 380 gencin katılımıyla gerçekleşen , 'Gelin Spor Yapalım, Tek Galibi Dostluk Olsun' projesi kapsamında Doğu rekoru elde edildiğini ifade ederek, ‘‘Spor’da şiddetin önlenmesi ve spor bilincini geliştirmek amacıyla Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç tarafından uğurlanan Spor Tır’ı ve Portatif Basketbol ile Portatif Futbol sahasından toplam 12 Bin 380 gencimiz faydalanmıştır’’ dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, sporda şiddetin önlenmesi amacıyla yola çıkan TIR'a gösterilen ilgiden dolayı memnun olduklarını ifade ederek, ‘‘Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu işbirliği ile başlatılan, 'Gelin Spor Yapalım, Tek Galibi Dostluk Olsun' projesi kapsamında yola çıkan mobil Spor TIR'ı peygamberler şehri olan Şanlıurfa'ya geldi. Eski 11 Nisan Stadının içerisinde gerçekleştirilen etkinlikte gösteriler yapılıp, oynanan basketbol ve futbol maçları ile sporda şiddetin zararları anlatıldı. Genç nüfusu yoğun olan Şanlıurfa'da bizler de yapacağımız çalışmalarla sporu sevdirmeyi ve şiddeti önlemeyi amaçlıyoruz. Ayrıca etkinliğimize katılan bütün gençlerimize, Okul Müdürlerimize, Beden Eğitimi öğretmenlerimize, Antrenörlerimize, Milli Eğitim Müdürümüze ve tüm personellerimize teşekkürlerimi sunarım'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.