banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Diyarbakırspor taraftarları isyanda
Diyarbakırsporun bir grup taraftarı adına konuşan Mehmet Güven, Ne söylesek boş, 1968 yılında kurulan kulübümüz en kötü günlerini yaşıyor. Ortada yönetim yok, borç çok. Usulsüzlükler diz boyu.

Takımın maç oynayacak stadı yok. Bunun için tedbir alan yok. Bir kaç hafta sonra futbolcular alacaklarını isteyecekler. Edindiğimiz bilgiye göre öyle bir hale gelinmiş ki, futbolculara kulüpte 3 ögün çıkan yemek maddi durum nedeniyle çıkmaz olmuş. Futbolcuları idmana götüren otobüslere bile zor benzin bulunmuş.

Utanılacak bir kulüp haline geldi Diyarbakırspor. Kulüp gün geçtikçe batıyor. Herkes kulübü icraya veriyor. Bunun sonu yok. Zaten biz taraftarlar olarak bir çoğumuz takımımızın maçlarına gitmiyoruz. Onların oynayacağı stat da yok. Gitsinler maçlarını başka kentlerde oynasınlar. Yönetim kuruluda yol yakınken hemen istifa etsin. Kulüp, kayyumda daha iyi yönetilir dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.