banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Diyar Adanada kazanmak istiyor
Bank Asya 1. Ligde Diyarbakırspor, 18 Ekim Pazartesi günü deplasmanda yapacağı Adanaspor maçını kazanmayı hedefliyor.

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Suat Kaya, yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının ligin başlamasına bir hafta tamamlanması nedeniyle takımının yeterince hazırlanamadığını belirterek, bu nedenle ligin ilk 7 haftasındaki maçlarda istedikleri sonuçları alamadıklarını belirtti.

Ancak her geçen gün takımının performansının yükseldiğini ifade eden Kaya, şunları söyledi:

Maddi sıkıntılara rağmen oyuncularımız büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. Oyuncularımın çalışmalarındaki hırs ve performansları beni sevindiriyor. Pazartesi günü deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacağız. Rakibimiz de bizim gibi ligde bugüne kadar oynadıkları maçlarda istedikleri sonuçları alamamış bir takım. Bu nedenle onlar da kazanmak isteyeceklerdir. Ancak biz bu maçı kazanıp çıkışa geçmek istiyoruz. Bunu başaracak kadro ve güce sahip bir takımız. Ancak biz çok daha istekliyiz. Adanaspor maçını kazanacağız. Maçta kart cezalısı Ufuk ile sakatlığı süren Suat Usta dışında eksiğimiz yok.

Kaya, Diyarbakırspor kafilesinin maçın pazartesi olması dolayısıyla pazar günü Adanaya gideceğini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.