banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Denizlispordan haciz açıklaması
Denizlispor Teknik Direktörü Hamza Hamzoğlu, kulüp ile bir firma arasında yaşanan haciz olayının futbolcuları etkilemediğini belirterek, Sorun yok. Bu olaylar bizi daha çok birbirimize kenetliyor dedi.Denizlispor, Şemikler Haluk Ulusoy Tesislerinde Teknik Direktör Hamzaoğlu nezaretinde gerçekleştirdiği antrenmanla, pazar günkü Kartalspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil siyahlılar, düz koşu ile başlayan, dar alanda kısa pas çalışmasıyla süren antrenmanı, yarı sahada yapılan taktik çalışmayla tamamladı. Futbolcuların antrenman boyunca neşeli oldukları görüldü.

Hamzaoğlu, çalışmanın ardından AA muhabirine, kulüpte yaşanan haciz olayı ve Kartalspor maçı hazırlıkları ile ilgili bilgi verdi.

Futbolcuların bu olaydan etkilenmediğini anlatan Hamzaoğlu, Böyle olaylar her Anadolu kulübünde, hatta Süper Lig takımlarında bile yaşanıyor. Sorun yok. Bu olaylar bizi daha çok birbirimize kenetliyor. Oyuncularımız ve biz teknik ekip, sadece 10 Ekim Pazar günü oynayacağımız Kartal maçına konsantre oluyoruz ifadelerini kullandı.

Kartalspor maçı hazırlıklarını yarın yapacakları tek idmanla tamamlayacaklarını bildiren Hamzaoğlu, Bu maçı da kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Taraftarlarımızı bu önemli maça davet ediyoruz, tribünde bizleri desteklemelerini bekliyoruz dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.