banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Teknik Direktör Mutlu Yılmaz Bağ Kur ÖSYM KPSS sonuçlarını açıkladı TIKLA ÖĞREN Memorial Hastanesi Joseph Yobo

Denizlispor G.Saraya gözdağı verdi
Denizlispor Kulübü Başkanı Mehmet Özsoy, Galatasaray deplasmanından alacağımız puan ya da puanlarla Ziraat Türkiye Kupası A Grubundan lider olarak çıkabiliriz dedi.


Özsoy, kuralarla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, grup maçlarında deplasmanda Galatasaraydan alacakları puan ya da puanlarla gruptan lider olarak çıkabileceklerini belirtti.

Grupta Galatasaray dışındaki takımların birbirine denk güçte olduğunu ifade eden Özsoy, Denizlipor büyük bir başarıya imza atmıştır. Ligde ve kupada yenilgi yüzü görmemiştir. Bu da Denizlisporun güçlü bir takım olduğunu göstermektedir. Teknik ekibimize ve futbolcularımıza güveniyorum. A grubunda bize heyecanlı maçlar izleteceklerini düşünüyorum. Tekrar söylüyorum Denizlisporun yeri Süper Ligdir. Maddi sıkıntılara rağmen Bank Asyada Süper Lige çıkabilecek takımların en başında Denizlispor geliyor dedi.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da Kupada amacımız gruplara kalmaktı. Bunu da futbolcu arkadaşlarımız başardı. Gruplara kalmanın heyecanını yaşıyoruz. Kupada gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Denizliye iyi bir heyecan yaşatacağız. Ama biz bugünden itibaren Adanaspor maçını düşünmeliyiz ve öyle de yapıyoruz. Bizim için önemli olan Bank Asyadan Süper Lige çıkmak, ama kupada da başarılar elde etmek istiyoruz diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.