banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Delioğlu: Judo Urfa’da artık çok popüler

Şanlıurfa’ da ulusal ve uluslar arası arena da çok büyük başarılara imza atan Judo branşı her geçen gün dahada yaygınlaşıyor. Bu güne kadar Şanlıurfa’ ya bir çok kez Türkiye Şampiyonluğu ve Uluslar arası platformda ülkemize madalyalar kazandıran Şanlıurfa’ lı Judocuların sayısı her geçen gün artıyor.

Şanlıurfa Judo İl temsilcisi M.Mücahid Delioğlu yaptığı açıklamada: “Judo sporu artık Ülkemiz de çok daha popüler hale geldi, Türkiye’nin yaklaşık 70 ilinde judocular yetişiyor.  Şanlıurfa da ise judo sporu her geçen gün daha da yaygın hale geliyor.  İlimizde Gençlik hizmetleri spor il müdürlüğü ve  Judo ihtisas Kulübü’ nün destekleri ile şu an ilimizde iki okul ve iki kulüpte yaklaşık 200 öğrenci judo eğitimi alıyor. Geçtiğimiz yıllar da elde ettiğimiz başarılar Allah’ın izni ile 2013 yılında artarak devam edecektir. Şu an önümüzde Gençler ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonası müsabakaları var. İnşallah bu şampiyonalardan da madalyalar ile döneceğiz. Her yıl ilimize şampiyonluklar kazandırmamızın yanı sıra Milli Takıma sporcular gönderdiğimiz için de gururluyuz. İnşallah önümüzdeki 2 yıl içerisinde ise bu memleketten Avrupa ve Dünya Şampiyonalarına sporcu göndermeyi hedefliyoruz. Judo’ya desteklerini esirgemeyen Valimiz Celalettin Güvenç’e, Gençlik hizmetleri  ve Spor il müdürümüz Ertuğrul Yıldız’ a, Judo ihtisas Kulübüne ve Judo Federasyonu Teknik Kurul üyesi Ali ihsan Delioğlu’na çok teşekkür ediyorum’ dedi.

www.balikligol.com

Anahtar Kelimeler:
Judo
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.