banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

D.Bakırsporu karıştıran iddia
Diyarbakırspor Asbaşkanı İsmail Yiğit, basında yer aldığı gibi altyapı hocalarıyla fahiş rakamlı sözleşme imzalamadıklarını söyledi.

Yiğit kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, geçen yıl kulüp hesaplarının incelenmesi, ilgili mercilere başvurulması ile ilgili olarak yönetim kurulu kararı aldıklarını ve ardından ilgili mercilere başvuruda bulunduklarını belirterek, Ne yazık ki başvurumuz sonuçsuz kaldı dedi.

Diyarbakırspor Kulübünün tüm hesaplarının incelenmesini isteyen Yiğit, şöyle konuştu:

Geçmişten bu yana kulübe gelen gelirlerin kimler tarafından kimlere peşkeş çekildiğinin açığa çıkartılmasını istiyoruz. Benim yönetimimin bir hatası varsa onun da açığa çıkartılmasını ve eğer bir suç unsuru varsa onu da ortaya çıkarıp tüm kamuoyuna sunulmasını istirham ediyorum. Ulusal basında yer alan tercümana aylık 55 bin lira maaş verildiği iddiaları tamamıyla yalandır. Biz kulübümüzün önünde engel değiliz. Şayet yönetime alternatif varsa kongre kararı alıp alternatif yönetime yardımcı olacağımızı ve mevcut alacaklarımızı faizsiz yönetimin belirleyeceği ödeme takvimini biz şimdiden kabul görüyoruz. Yapılan her işlemin ve davranışımızın hesabını verecek durumda olduğumuzu ve verilmeyecek hiçbir hesabımızın bulunmadığını bilinmesini kamuoyuna sunarız.

Basında yazıldığı gibi altyapı hocalarına fahiş rakamlı sözleşmeler yapmadık. Hocalarımızın kulübümüze yapmış oldukları hizmet karşılığı ve yöneticilerin altyapı giderleri için yaptıkları faturalı harcamalar ile kulübe verdikleri faizsiz borç paralarını teminat altına almak suç mu? Bu insanlar kulübün zor günlerinde Diyarbakırspora maddi katkıda bulunmuşlardır. Bu insanların sanki haksız kazanç sağlıyorlarmış gibi medyanın önüne atılması ve isimlerini kötüye kullanmak yanlıştır. Diyarbakırsporun paraları tarafımızdan çarçur edildiği iddiası insaf sınırlarının üzerinde suçlamalardır. Kulübün bir tek kuruşunu kimseye peşkeş çekmedik, çekmeyeceğiz. Zaten bu kulübün kimseye hibe edilecek parası da bulunmamaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.