banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Davutoğlu’ndan Şanlıurfaspor’a destek sözü

Şanlıurfa ziyareti kapsamında Sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileri ile gece geç saatlere kadar toplantı yapan Başbakan Davutoğlu, toplantı çıkışı Şanlıurfaspor yönetim kurulu ile bir araya geldi.
Kulüp başkanı Fethi Şimşek, Futbol şube sorumlusu Maruf Güneş, Yönetim kurulu üyesi Süleyman Aksu ve Kulüp CEO’su İsmet Türker ile bir süre sohbet eden Başbakan Davutoğlu, Şanlıurfaspor’a destek sözü verdi.
Çalışma ve sosyal güvenlik bakanı ve Şanlıurfa milletvekili Faruk Çelik’inde yer aldığı sohbette Şanlıurfaspor konuşulurken, Başbakan Davutoğlu Şanlıurfa’nın ve Şanlıurfaspor’un her zaman yanlarında ayrı bir yerinin olduğunu söyledi.
Şanlıurfaspor Kulüp başkanı ve Doğa Grup Yönetim Kurulu başkanı Fethi Şimşek, Başbakana “Şanlıurfa’ya hoş geldiniz, yaptığınız bu toplantı Şanlıurfa’ya büyük bir katkı sunmuştur. 3 Yıldır istikrarlı ve çok iyi niyetle çalışan bir yönetim kurulumuz var. Bu yıl imkanlarımız ölçüsünde güçlü bir kadro kurduk. Sayın bakanımız Faruk Çelik, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye başkanımız, ilçe belediye başkanlarımızın kulübe maddi manevi katkıları var. Sizlerin de sağlayacağı destekle inşallah bu yıl Şanlıurfaspor’u Süper lige çıkarmak istiyoruz” dedi.
Başbakan Davutoğlu ise Şanlıurfaspor’un başarılı olması için temennide bulunarak imkanlar ölçüsünde Şanlıurfaspor’a katkı sunacağını ve destek vereceğini söyledi.
Bakan Faruk Çelik’de Şanlıurfa’da bulunan Gençlik ve spor bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Şanlıurfaspor’a destek vermesi konusunda söylemde bulunurken, Kılıç’tan sarı yeşilli takıma destek sözü aldı.
Kulüp başkanı Fethi Şimşek’in 63 numaralı isminin yazılı olduğu Şanlıurfaspor forması ve Sarı Yeşil kaşkol hediye ettiği Davutoğlu, Şanlıurfaspor yönetim kuruluna teşekkür etti.
Çok samimi bir şekilde geçen sohbetin ardından Başbakan Davutoğlu makam aracı ile GAP Havalimanına giderek kentten ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.