banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Daum ve Güneş: Kupa bizim dediler

GAP Arena Stadı'nda yapılan ortak basın toplantısında Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum ve Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, kupayı almak için Şanlıurfa'da olduklarını söylediler.
Bu tür finallerde sonucu ayrıntıların belirleyeceğini söyleyen Daum, "Burada bize gösterilen ilgiden memnunuz. Umarım, burada futbol şöleni yaşarız. İki takım da kazanmak için oynayacak. Final karşılaşmaları her zaman açık geçer, fakat neticeyi ayrıntılar belirler. Takım olarak kupayı almak için elimizden geleni yapacağız. Umarım, uzun süre hatırlayacağımız güzel bir maç olur. Trabzonspor maçları daima heyecanlı geçiyor. Bu yıl derbilerde gücümüzü gösterdik. Yarınki maçta da göstereceğiz. Kupayı müzemize
götürmek için sahada olacağız. Eğer Trabzonspor maçı kazanırsa Şenol Güneş'i kutlayacağım
" dedi.
Kupayı Fenerbahçe'den daha çok arzuladıklarını söyleyen Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise, "Trabzonspor, Türkiye kupası finalinde ilk kez Fenerbahçe ile karşılaşıyor. Lig içerisinde ezeli bir rekabetimiz var. Biz, kazanmak için buradayız. Zaten kupalarda sayısal olarak fazlalığımız var. 7 olan kupa sayımızı 8 yapmak istiyoruz. Burada futbolun güzelliklerini ön plana çıkartmayı hedefliyoruz. Bizim kupaya karşı daha istekli olduğumuzu düşünüyorum. Sonuç itibariyle bir taraf kazanacak, kazanan
biz olmak istiyoruz. Biz yüzde 100 bu maça konsantre olduk. Biz tek iki kulvarda yokuz. Bu bizim diğer kulvarda başarısız olduğumuzu gösteriyor. O nedenle bu kulvarda başarı elde etmek istiyoruz. Fenerbahçe iki kulvarda da var. İki kulvarda da yarışıyor. Avrupa'ya gidebilmemiz için bu final bizim için farklı bir önem taşıyor. İyi oynayan kazansın"
diye konuştu.
Toplantı sonrası her iki takımın teknik adamları final topunu ve biletini imzaladı. Ayrıca Trabzonspor'da sakatlığı bulunan Selçuk ile Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Andre Santos'un final karşılaşmasında oynayıp oynayamayacağı maç saatinde belli olacak.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.