banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Daniel Güiza İstanbula döndü

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde Can Bartu Tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda sarı-lacivertliler, koşu ve ısınmanın ardından şut çalışmaları ve daha sonrada taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.

Almanyada geçirdiği operasyonun ardından tedavisini bu ülkede sürdüren Özerin yanı sıra sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Dia, Niang ve İlhan çalışmada yer almadı.

Tedavileri süren Selçuk ve genç futbolcu Berk de bireysel futbolcu antrenörü Dolu Aslan yönetiminde takımdan ayrı koşu yaptı.

-GÜİZA İSTANBULA DÖNDÜ-

İspanyada sol ayak topuğundan ameliyat edildikten sonra uzun bir süre tedavisini ülkesinde sürdüren Güiza İstanbula döndü.

Yaklaşık 45 gündür ameliyat olduğu ayağının tedavisi için İspanyada bulunan Guizanın Güizanın tedavisine Fenerbahçe Can Bartu Tesislerinde devam edileceği bildirildi.

İspanyol forvetin sol ayak topuğunda hafif ağrıları olsa da genel olarak durumunun çok iyi olduğu ifade edildi.

Topuğundaki sorun nedeniyle ameliyatı atroskopi ile halledilemeyen ve cerrahi operasyon yapılan golcü oyuncu bugünkü çalışmada görünmezken tesislerde arkadaşlarıyla hasret giderdi.

Takım arkadaşlarının hoşgeldin diyerek karşıladığı Guiza, yeni transferler Niang, Dia ve Yobo ile de tanıştı.

 Deneme

-BURSA YOLCULUĞU YARIN-

Sarı-lacivertliler, Bursaspor ile yapacakları maç için yarınki antrenmandan sonra Bursaya gidecek.

Sarı-lacivertli kafile, basına kapalı gerçekleştirilecek antrenmanın ardından öğleden sonra Pendikte feribotla Yalovaya geçip buradan karayoluyla Bursaya ulaşacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.