banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

CSKA Moskova Clevelandı devirdi

Euroleaguein güçlü ekiplerinden CSKA Moskova, Quicken Loans Arenada oynanan hazırlık maçında, NBA takımlarından Cleveland Cavaliersı 90-87lik skorla mağlup etti. San Antonio Spurs ise, Caja Laborala şans tanımadı.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren CSKA Moskova, süper yıldızı LeBron Jamesi Miami Heate kaptıran Cleveland Cavaliersa konuk oldu.

Cavaliersın evi Quicken Loans Arenada oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip, sakatlıkları nedeniyle 4 önemli yıldızı Antawn Jamison, Mo Williams, Anderson Varejao ve Anthony Parkerdan yoksun mücadele etti.

Büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmayı Rus ekibi 90-87lik skorla kazanmayı başarırken, Ramunas Siskauskas 22 sayıyla sahanın en skorer ismi oldu. Yıldız oyuncu istatistiklerine 5 ribaund – 3 top çalma ve 2 asist ekledi.

Konuk ekipte Jamont Gordon 19 sayı – 7 ribaund – 6 asist – 2 top çalmayla galibiyette önemli rol oynarken, bir dönem Efes Pilsen forması da giyen Trajan Langdon ise 14 sayı üretti.

Cavaliersta Daniel Gibsonın 21 sayı – 4 ribaund – 3 asisti ile Ryan Hollinsin 17 sayı – 5 ribaundu mağlubiyeti engelleyemedi.

SAN ANTONIO ŞANS TANIMADI
San Antonio Spurs, hazırlık maçında İspanyanın Caja Laboral takımını AT&T Centerda ağırladı.

Karşılaşmanın başından sonuna kadar rakibinden üstün bir oyun sergileyen Spurs, sahadan da 108-85 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı.

San Antonionun Fransız yıldızı Tony Parker 22 sayı – 4 ribaund – 3 top çalmayla öne çıkarken, kenardan gelen Matt Bonner 15 sayı – 7 ribaund – 3 asist yaptı.

Tim Duncan 10 sayı – 11 ribaundla double-double yaparken, Manu Ginobili de 7 sayı – 4 ribaund – 3 asist ve 2 top çalmayla mücadele etti.

Laboralde David Loganın 20 sayısı, Mirza Teletovicin 18 sayı – 7 ribaundu ile Stanko Baracın 17 sayı – 11 ribaund ve 3 bloku galibiyet için yeterli olmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.