banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Cihat Arslan Maç sonrası konuştu

Arslan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligde ilk yarının sonuna doğru bütün takımların bir atılım yapmak istediğini, dolayısıyla maçların zorlu geçtiğini söyledi.

Her takımın ligde kendine daha iyi yer edinmek için mücadele ettiğini ifade eden Arslan, enteresan bir hafta olduğunu ve çoğu takımın deplasmanda kazandığını belirtti.

Maçta geriye düşmelerine rağmen dönüş yaptıklarını vurgulayan Arslan, şöyle konuştu:
"Allah'a şükür bugün evimizde kazandık. Sahamızda son yaptığımız Adana Demirspor maçından sonra bugün de kaybetseydik futbolcular güvenlerini yitirecekti. Sonradan oyuna giren arkadaşlar önemli katkıda bulundu. Oyuncuların yürekli davranışı ve taraftarlarımızın bizden vazgeçmemesi önemli bir davranıştı. Rakip hata yaptı ama biz yapmadık. Maçı döndürdüğümüz için çok mutluyum. Bizim için önemli olan bu 3 puan, bizi yukarıda tuttu. Ama daha işimiz bitmedi, lig devam ediyor. Devre arasına kadar alabileceğimiz en iyi puanları alıp, oluşacak tabloya göre eksikliklerimizi giderince hedef için daha rahat konuşabiliriz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.