banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

ÇİFTÇİ,

Spora ve sporcuya verdiği önemle bilinen Başkan Nihat Çiftçi, Faruk Çelik Spor Kompleksi'nde Karaköprü Belediye Spor yönetimi ve sporcularıyla bir araya geldi.

Sporcuların idmanlarını izleyen Başkan Çiftçi, sporcularla sohbet ederek şampiyonluk sözü aldı. Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Başkan Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi olarak sporun her dalına önem verdiklerini ve daima onları destekleyeceklerini ifade etti.

Karaköprü Belediye Spor Kulübü'nün kurulmasında emeklerini olduğunu belirten Başkan Çiftçi, söz konusu kulübün tek amacının şampiyonluk olduğunu vurguladı.

Fırsat buldukça kulübün maçlarına geleceğini ifade eden Başkan Çiftçi, şunları kaydetti:

"Karaköprü Belediye spor çok güzel noktalara geldi. Spor kulübümüz sosyal ve spor tesislerine kavuştu ve yine bir spor okulu anlamında sporcular yetiştirmeye başladı. Hem kulüp başkanımızı hem de sporcularımızı kutluyorum. A takımımız çok güzel bir şekilde ilerliyor. Büyükşehir Belediyesi olarak onların arkasındayız. Onlara her zaman destek vereceğiz ve onların şampiyon olmasını istiyoruz. Alt yapı ve donanım olarak Karaköprü Belediye Spor şampiyonluğa hazır bir takım. Sporcularımız ve yönetimimiz tarafından şampiyonluk sözü aldık, Allahın izniyle Şampiyonluk kutlamalarını da gerçekleştireceğiz. Ben kulübümüzün her zaman arkasındayım, Allah yar ve yardımcımız olsun. İnanıyorum ki Şanlıurfa'mız 13 ilçesiyle birlikte sporda, kültürde, sanat ve şehircilikte de bir tatlı yarış içerisine girecektir. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak bu alanlarda gelişmesi için elimizden gelen bütün çabayı sergileyeceğiz. Emeği geçen Karaköprü Belediye Başkan Yardımcılarına, Kulüp Başkanımıza, sporcularımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Açıklamanın ardından Başkan Çiftçi ve beraberindekiler futbolcular ve yönetimi ile hatıra fotoğrafı çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.