banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Ceylanların teknik patronu Özköylü: Taraftara ihtiyacımız var

Şanlıurfaspor Kulübü GAP Vadisi tesislerinde açıklama yapan Özköylü, Pazar günü çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını ifade ederken, "Bundan sonraki süreçte Şanlıurfaspor tarihi için çok önem taşıyan maçlara çıkacağız. Bunların ilkide Pazar günü saat 18:30'da GAP Arena stadında oynayacağımız Alanyaspor karşılaşması. Biz bu maçta seyirci seviyemizin çok yüksek seviyede olmasını istiyoruz. Şanlıurfaspor taraftarlarının ve şehrin bu maça özel bir istek ve coşkuyla bakması gerektiğini çok arzu ediyoruz. O gün o stadın dolmasını arzu ediyoruz. Yönetim kurulu, futbolcular ve teknik heyet olarak bu konuda taraftarlarımızdan destek bekliyoruz.
"Pazar günü GAP Arena dolsun"
Özköylü, Pazar günü oynanacak maçta taraftara özellikle çağrıda bulunurken, o Stadın oldmasını çok arzu ediyoruz. Lütfen herkes Pasolig kartı alsın ve GAP Arena stadına gelerek takımına destek olsun" dedi.
Özköylü, "Passolig çıktıktan sonra bu kartın nasıl alındığını bilmeyenler olabilir. Bu konuda kendilerinden ricamız bilenlerden sorsunlar ve Passolig kartlarını alıp maça gelsinler. Ben Pazar günü o sahanın dolu olduğunu çok arzu ediyorum. Futbolcu kardeşlerimizde çok istiyor. Taraftarımızın bizlere vereceği güç, destek ve pozitif enerji bu maçta çok önemli. Gerçekten çok kritik ve önemli bir maça çıkacağız. biz kendimize güveniyoruz. Onlarda bize güvensin. Biz Play-Off yolunda bir adım atıp ordanda Süper lige çıkacağımıza inanıyoruz. Pazar günü taraftarımıza çok ihtiyacımız var. bütün şehrin takıma destek vermesi gerekiyor. Taraftarımız takımlarına güvensin. Son haftalarda iyi oynayan ve iyi mücade eden bir takım var. futbolcularımıza ben çok güveniyorum. Pazar günü inşallah bu statta bir bayram havası olacak. Bu maçta gelecek ve tribünleri dolduracak taraftarlarımız bizlere çok önemli moral verecek. ne kadar seyircimizin orda olması bizi dahada ateşleyecek. Yine tekrarlamak istiyorum. Pazar günü tüm şehir seferber olsun ve tPassolig kartlarını alarak takımlarına destek olsun. "Burdan herkese selam ve sevgilerimi iletiyorum. Herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.