banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Ceylanlara idmanda baklava ikramı taraftardan
Şanlıurfaspor’un ‘Genç Taraftarlar Derneği ` taraftar grubu, futbolcu ve teknik heyete idman sonrası baklava ikram ederek Tokatspor maçında başarı dilediler. Taraftarların baklava jesti karşısında Teknik Direktör Kemal Kılıç, “Şanlıurfaspor olarak evimizde oynadığımız maçta taraftarlarımıza galibiyet hediye ettik. Her zamanki gibi bu hafta da bizi yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Onlarla birlikte şampiyonluğa doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Bizler taraftarların destekleri ile istediğimiz yerlere geleceğiz. Birlik ve beraberlik içersinde hedefimizi gerçekleştireceğiz.”dedi.

Oyunculara yeni sezon boyunca başarı temennisinde bulunan ‘Genç Taraftarlar Derneği ‘ise baklava geleneğini sürdüreceklerini belirttiler.
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.