banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Tomas Wiesner Qazim Laçi

Ceylanlar ilk hazırlık maçına çıkıyorlar

Kızılcıhamam ve Topuk yaylasındaki hazırlık kamplarının ardından Lige kendi tesislerinde hazırlanan Şanlıurfaspor, ilk ciddi mücadelesini ligin güçlü ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile yapacak.

 

Şanlıurfaspor yönetim kurulu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile  yapacağımız hazırlık maçına tüm Şanlıurfaspor taraftarlarını beklediklerini ve maça girişin ücretsiz olduğunu  ifade edildi.

 

Şanlıurfaspor Gaziantep Büyükşehir Belediyespor  hazırlık maçı Gap Arenada Cuma günü Saat 20:30’da başlayacak.

 

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Öte yandan Şanlıurfaspor yeni sezon hazırlıklarına çift idmanla devam ediyor. Sarı-yeşilli ekip teknik direktör Kemal Kılıç nezaretinde  sabah yapılan ilk antrenmanı kendi tesislerinde gerçekleştirdi.

Teknik ekip sabah yapılan antrenmanda kondüsyon ağırlıklı bir çalışma yaptırdı.

Şanlıurfaspor ikinci antrenmanını ise akşam saat 20.00’da Gap Arena Stadyumunda gerçekleştirdi.

 

Sarı-yeşilli ekip akşam yapılan antrenmanda ise taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.

Kemal kılıç nezaretinde hazırlanan ceylanlar,ısınma düz koşu ve  beşe iki dar alanda kısa pas çalışmasının ardında şut çalışması yaptı, “Kılıç” antrenmanı çift kale maçla tamamladı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.