banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Ceyhan'da görev dağılımı yapıldı..

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Lig takımlarından Ceyhan Belediyesi'nde olağan kongrede seçilen yeni yönetim kurulu görev dağılımı yaptı.



Kulüp Başkanı Hüseyin Sözlü, yaptığı yazılı açıklamada, kongre sonrasında sezona yeni bir yönetimle gireceklerini vurguladı. Sözlü, şunları kaydetti:

''Kongremizi tamamlayıp görev dağılımını gerçekleştirdik. Yönetim olarak takımımızın başarısı için çalışmalarımızı hep birlikte sürdüreceğiz. Herkese hayırlı olsun. Kulübümüz, her zaman olduğu gibi bu sezon da kendi imkanları doğrultusunda iddialı bir takım oluşturdu. Önümüzde Botaş Cup Turnuvası var. Sezon öncesi eksikliklerimizi son kez görme ve giderme şansımız olacak.''



Görev dağılımı sonunda Ercan Atalay, Kutfedi Kılınç, Haki Buhari, Zafer Mülazımoğlu'nun asbaşkanlığa, Erol Bilen genel koordinatörlüğe, İlbarshan Alphan muhasipliğe, Fatih Yücel genel menajerliğe, Sedat Sözlü şube sorumluluğuna, Fazıl Özen dış ilişkiler sorumluluğuna, Yalçın Şanlı ise sağlık sorumluluğuna getirildi.



Cumhur Boz, İsmail Taymaz, Ahmet Karagözoğlu, Ayşegül Özkan Berçik, Halis Demir ile Mahmut Gök ise yönetimde üye olarak görev alacaklar.

YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.
Şu anda ana liglerde oynanan maç yoktur.



Günün tüm canlı sonuçları için tıklayınız.
Ajansspor.com Anket
Sizce, Euro 2012 Avrupa Elemeleri 3. maçında Almanya ile deplasmanda karşılaşacak olan A Milli Takımımız, nasıl bir sonuç alacak?
  • Kazanacak
  • Berabere kalacak
  • Kaybedecek
[Tüm Anketler]   [Anket Sonucu]        
Reklam

Çok Yorumlananlar - 24 Saat

Guti şoku! 132

Beşiktaş'a Trabzonspor maçında sakatlanan Guti'den kötü haber geldi.. İspanyol yıldızın, siyah beyaz



me

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.