banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

Cevheri; Şanlıurfaspor başkanlığına aday değilim

ŞANLIURFASPOR’UN HİÇBİR KALICI GELİRİ YOK

 

GTV’de canlı yayınlanan telemarkaj programına konuk olan Şanlıurfaspor Eski Kulüp Başkanı ve Eski milletvekili Sabahattin Cevheri, Şanlıurfaspor ile ilgili gündeme ilişkin konulara açıklık getirdi. Şanlıurfaspor’un kulüp başkanlığına aday olmadığını belirten Cevheri, Şanlıurfaspor için her şeyi yapabileceğini vurguladı.

 

Cevheri şunları söyledi:

 

“Geçmişte Şanlıurfaspor yönetimine adım yazılırdı. Bende gelirdim elimden gelen her şeyi yapardım. Çünkü Şanlıurfaspor bizim marka değerimiz. Ama Şanlıurfaspor’un hiçbir kalıcı geliri yok. Tesis anlamında hep sıkıntılar içerisinde idi. Allah Sayın Valimizden razı olsun Şanlıurfaspor’u yeni tesisler kazandırdı. Futbolcular Şanlıurfa’ya getirmek istiyorsanız önce tesisiniz olmalı… Çünkü futbolcular tesise gelir.”

 

TAKIMIN KALICI BİR GELİRİ OLURSA HİÇBİR

 

STK’YA HİÇBİR İŞ ADAMINA GEREK KALMAZ

 

2005 yılında 11 Nisan stadyumun ile ilgili gündeme getirdiği projeden Şanlıurfaspor’u yüzde 33 oranında bir bölümün aktarılacağını hatırlatan Cevheri, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

‘Ben projeyi yaptığım zaman Şanlıurfaspor’u düşündüm. Çünkü Şanlıurfa’nın Turizmde Türkiye’ye açılan bir kapısı da futboldur.  Büyük takımların Urfa’ya geldiğini düşünün Balıklıgöl’ü geziyorlar. Ve Televizyonların hepsinde Şanlıurfa görünecek Balıklıgöl görünecek.   Ben 2005 yılında 11 Nisan’ın yeri için bir proje yaptım. Yaptığım o projede gelirin yüzde 33’ü Şanlıurfaspor’a aitti. Ama ne oldu beni rantçı ilan ettiler. Ben Şanlıurfaspor’un hep kalıcı bir gelirinin olmasından yanayım. Eğer takımın kalıcı bir geliri olursa hiçbir STK’ya hiçbir iş adamına gerek kalmaz.’

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.