banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Çetiner O'nu istiyor, Şova hazır olun

DEFANS GÜÇLENDİRİLİYOR

 

PTT 1. liginde 34 maçta topladı 43 puan ile ligi 12. sırada tamamlayan Şanlıurfaspor, trasfer çalışmalarını gizlilik içersinde sürdürüyor. Yeni sezonda kadroda düşünülen 10 futbolcu ile tekrar sözleşme imzalayan yönetim,10 futbolcu ile de yollarını ayırdı.En son Kayseri Erciyesspor'un defans oyuncusu M.Ozan Tahtaişleyen ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Transfer komitesi kulüplerin kapısını çalmaya başladı.

 

ÇETİNER ONUR’U DA İSTİYOR

 

ŞANLIURFASPOR’UN sezon başında Bursaspor’dan kiralık olarak transfer ettiği stoper Onur Akbay tekrar takımına gitti.Sarı yeşilli takımın Transfer komitesi,başarılı futbolcu’nun takımda forma giymesi için çalışmalarını sürdürüyor. Yönetimin oyuncuyu bonservisiyle renklerine katmak için çalışma içinde olduğu da öğrenildi.

 

Teknik direktör Raşit Çetiner’in transfer için verdiği listede olan Onur için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik’in de devreye girdiği gelen bilgiler arasında.

 

TRANSFERLERİ TAKİP EDİYOR

 

SARI-yeşilli takımın PTT 1.Lig’e çıkmasında emeği olan Bakan Faruk Çelik’in devam eden transfer çalışmalarını takip ettiği belirtiliyor. İstanbul’da bulunan Transfer Komitesinin bazı futbolcularla görüşme içersinde olduğu öğrenildi.

 

BANAHENE TAMAM GİBİ

 

BU yıl transfer bütçesine 15 milyon TL ayıran yönetimin geçtiğimiz sezon Karşıyaka’da top koşturan Gana’lı Emmanuel Banahene ile büyük ölçüde anlaştığı iddia edildi.Alınan bilgiye göre, Şanlıurfaspor’un teklifine sıcak bakan Banahene’nin 3 yıllık resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Zor pozisyonlardaki etkili hamleleriyle ve güçlü fiziğiyle Emenike’yi akıllara getiren Banahene, İzmir ekibinde gösterdiği performansla ülkesinin milli takımına dahi çağrıldı. Karşıyaka tarihine ‘en çok gol atan yabancı futbolcu’ olarak geçen Banahene İzmirli futbolseverlerin de unutulmazları arasına girdi.

Aziz Çiftçi/Şanlıurfa OLAY

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.