banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Çetiner; Denizlispor'u yenerek istikrarı sürdürmek istiyoruz

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, Pazar günü Denizlispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün GAP Arena Stadyumu’nda yaptığı antrenmanla sürdürdü. İdman öncesinde gazetecilere açıklamada bulunan Teknik Direktör Raşit Çetiner, Denizlispor’un ligdeki durumuna bakıldığında bu maçı çok istediklerini belirterek, “Bizde alabileceğimiz maksimum puanları alıp ligde kendimize daha iyi bir yer edinmek istiyoruz. Bu istikrarı ligin son maçına kadar sürdürmek istiyoruz. Aynı şekilde Denizli’nin istekleri doğrultusunda bizde oraya kazanmak için gidiyoruz. Alabileceğimiz maksimum puanları alıp bizi sevenleri mutlu etmek istiyoruz” dedi.

Çetiner, futbolcularının son haftalarda hem uyumsal açıdan, hem de fiziksel açıdan kendilerine olumlu cevap verdiklerini vurgulayarak, “Bu durum bizi de Urfaspor’u sevenleri de memnun ediyor. Özellikle son haftada kendi evimizde oynadığımız Rizespor maçının ilk yarısındaki performans çok ciddi bir şekilde bizi mutlu etti. Biz bunları geliştirerek ligin sonuna kadar götürmek istiyoruz. Tabi bu götürmek istediğimiz şeyi de 3 puanla kapatmak istiyoruz. İnşallah bunları beceririz, bu kapasitemiz var, her zaman olduğu gibi sporcu kardeşlerimize çok güveniyoruz” diye kaydetti.

Cuma günü (yarın) yola çıkacaklarını dile getiren Çetiner, Denizli’de de iyi bir oyun sergileyip puan veya puanlar alarak Şanlıurfa’ya dönmek istediklerini belirtti.

Teknik Direktör Raşit Çetiner, Onur ve Bangura’nın sakat olduğunu ve bu iki futbolcunun durumunu maç saatine kadar bekleyeceklerini de bildirerek, Kağan Timuçin Konuk’un cezasını tamamladığını, Serdar Özkan’ın da Denizlispor maçında cezası nedeniyle oynayamayacağına dikkat çekti.

 

Bülbül; Önümüzdeki üç maçı da kazanmak istiyoruz

Şanlıurfaspor’un genç futbolcularından Samet Bülbül de, Denizlispor maçının hazırlıklarına devam ettiklerini belirterek, “Üç haftada yedi puan aldık. Denizlispor maçı da bizim için çok önemli. Önümüzdeki üç maçı da kazanmak istiyoruz” diye ifade etti.

 

Konuk; Galibiyet için çıkacağız

Üç maçlık cezasını tamamlayan ve Denizlispor maçının kadrosunda yer alması beklenen Kağan Timuçin Konuk ise, hocasının kendisine görev vermesi halinde Denizlispor maçında oynayabileceğini ve elinden geleni yapacağını söyledi.

Denizlispor maçının çalışmalarına devam ettiklerini belirten Konuk, “Son üç maçta bu ligin iyi ekiplerinden çok iyi puanlar aldık. Umarım Denizlispor maçından da puan veya puanlarla döneriz. Sahaya galibiyet için çıkacağız, başka seçeneğimiz yok. Bırakın küme düşmeyi biraz da olsa Play-Off şansımız var ama ligi en iyi şekilde bitirmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Bu arada Sarı-Yeşilliler, Denizlispor maçının hazırlıklarına çift kale maç yaparak devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.