banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Çetin,” Şanlıurfaspor’da Ne oluyor
NTV spor’da yayınlanan 7/10 programına katılan futbolun alt ligler uzmanı Devrim Çetin Şanlıurfaspor’un Bank Asya ayarında bir takım olduğu sezon başında söylediğini belirterek, kongre sürecinde olan Şanlıurfaspor’da neler olduğunu anlayamadığını ifade etti.
Geçen hafta yapılan kongrede 2 delegenin kongreye gelmesi sonucunda kongrenin diğer haftaya ertelendiğini belirten Çetin, “ delege oraya gelmiyorsa Başkan Saraçoğlu’nu sevdikler içindir. Kemal Başkana destek var. Onun tekrar başkan olmasını istiyorlar. Yönetiminde bir an önce harekete geçmesi gerekiyor” dedi.

KEMAL SARAÇOĞLU YENİDEN ADAY OLACAĞI SÖYLENİYOR
Bilindiği gibi 43 yıllık hasretin ardından gelen şampiyonluk sonucunda Bank Asya liginde güçlü bir yönetim ile çıkmak isteyen Başkan Kemal Saraçoğlu kongre kararı almıştı.

Yaşanan protokol krizi sonrasında düzenlediği basın toplantısında aday olmayacaklarını aday olmaları durumunda başta Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba ile bazı yerlerden Şanlıurfaspor’a yardım edilemeyeceğini söylemişti.
Saraçoğlu aynı basın toplantısında Vali Celalettin Güvenç ile görüşmelerinde Abdülkadir Göncü ismi üzerinde mutabakata vardıklarını da ifade etmişti.
Şanlıurfaspor’un yeni yönetimi için Şanlıurfaspor tesislerinde yapılan kongrede ne aday çıktı ne de delegeler oy kullanmaya gitti.
Ertelenen kongre sonrasında Abdülkadir Göncü’nun aday olarak çıkması ile Şanlıurfaspor yönetimi bir araya gelerek toplantı yaptı.
Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu ve yöneticilerin bir araya geldiği toplantıda uzun süredir yönetim arayışında bulunulduğu ancak yönetim oluşturulmadığına dikkat çekildi.
Çalışma Bakanı Faruk Çelik’in Kanal Urfa da yayınlanan gündem özel programında Şanlıurfaspor için söylediği “biz Şanlıurfaspor’un iç içersine karışmayız. Karışmamalıyız. Bizim görevimiz yönetime kim gelirse gelsin bizden talepleri olursa o talepleri yerine getirme noktasında kendilerine yardımcı olmamız yönündedir” açıklamalarının da etkili olduğu öğrenildi.
9 Haziran Cumartesi günü yapılacak kongrede Şanlıurfaspor’un başkanı belli olacak.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.