banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sac Kavurması PKK imam Halil Şeffaf Bosna Hersek Şanlıurfa Büyükşehir

Kim demiş Şanlıurfa süper lige çıkamaz?


Büyükşehir Belediyesi Engelli Basketbol takımı oynadığı 22 Basketbol müsabakasının 19'unu kazanarak elde ettiği 41 puanla, Lig birincisi 44 puanlı Bağcılar ve 43 puanlı 2. Gaziantep Engelli Basketbol Takımlarının ardından 3. olarak Süperlige çıkmayı garantiledi.

Centilmen oyunu ile oynadığı her oyunda rakiplerinin takdirini toplayan Büyükşehir Belediyesi Engelli Basketbol Takımı, Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol liginde oynayacağı 4 maçta da lig birincisi olmak ter dökecek.

Desteklerinden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelli Basketbol Takım Koçu Serdar Yıldırım, " Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelli Basketbol Takımımız ligin son 4 haftasında süper ligi garantiledi. Yaklaşık 26 haftalık uzun bi maratonun 22. haftasında süper ligi garantilemenin sevinci içerisindeyiz. Şuanda Şanlıurfa'nın ilk ve tek Süper lig takımı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Basket takımıdır. Bu başarıdaki en büyük katkı Büyükşehir Belediyemizin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nindir. Onların bizlere vermiş olduğu katkılarla bugün takımımız Süper Ligde Şanlıurfa'yı temsil edecek. Yıl boyunca usanmadan çalışan, müsabakalar da ve antrenmanlar da üstün performans gösteren sporcularımızı tebrik ediyorum. Destek veren tüm Şanlıurfalılara çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

BİLEK GÜREŞİ TAKIMINDAN DA TÜRKİYE DERECESİ

Karabük'te düzenlenen Türkiye Engelli Bilek Şampiyonasına katılan, Şanlıurfa Büyükşehir Bedensel Engelli Bilek Takımı, 1 üçüncülük 8'de dördüncülük kazanarak dereceye girdi.
Engelli Bireylerin sporla buluşması için çalışmalarını özverili bir şekilde sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kendi bünyesinde kurmuş olduğu takımlarla Türkiye genelinde büyük başarılara imza atmaya devam ediyor.

Çok kısa bir süre önce 9 kişi ile kurulan Büyükşehir Belediyesi Engelli Bilek Güreşi Takımı, Türkiye Engelli Bilek Şampiyonasına katılarak 145 tecrübeli rakipleri karşısında dereceye kazandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Bedensel Engelli Bilek Takım Antrenörü Şehmus Gültekin,"Elde edilen galibiyetleri tüm Şanlıurfalılara armağan ediyoruz. Takımımız yeni kurulmasına rağmen çok güzel sonuçlar çıkardık. İnşallah ilerleyen dönemlerde daha iyi sonuçlar çıkartacağız. Desteklerinden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.