banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

Çelik; Urfaspor Yönetiminin ne kadar vefakarlık yaptığı biliyoruz

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı ve Çalışma Sosyal güvenlik bakanı Faruk Çelik Şanlıurfaspor sosyal tesislerini ziyaret ederek yönetim ile kahvaltıda buluştu.

Kahvaltıya Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, başkan yardımcısı İsmail Bağıban, 2. başkan Kemal Süt, futbol şube sorumluları Feridun Geçgel, Kerem Şimşek, Yöneticiler Halil Kızılelma, Vedat Bucak, İbrahim Demirkan, Şükrü Yüksel, Hasan Gülel, Şeyhmus Göçmez, Süleyman Aksu, Hamdi Us, Mustafa Önal ve Abdulkadir Badıllı katıldı. Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’de Bakan Çelik ile birlikte kahvaltıya eşlik etti.

Sarı Yeşillilerin Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, futbolculardan Edınho ve Ekrem Dağ’da toplantıda yer aldı.

Şanlıurfaspor yönetim kurulunun tam kadro yer aldığı sabah kahvaltısında Bakan Faruk Çelik’i konuk eden sarı yeşilli ekip, Bakan Çelik’ten destek sözü aldı.

“Yönetimin arkasındayız”



Şanlıurfaspor’un yıllardır içinde olduğunu sohbet esnasında ifade eden Bakan Çelik, “3 yılı aşkın bir süredir Fethi Şimşek başkanlığındaki yönetimin ne kadar vefakarlık yaptığı biliyoruz. Şanlıurfa’da önemli bir destek almadan kendi imkanları ile her yıl takımı başarıya götürmeye çalışıyorlar. Ben şahsımda rahatsızlığımdan dolayı takımdan bir süre uzajk kalmak zorunda kaldım. Artık bundan sonra yine hep beraber iç içe olacağız. Şanlıurfaspor’un başarısı için ne gerekiyorsa yapacağız. Fethi bey bugüne kadar fedakarlık yaparak takımın başarısı için mücadele etmiştir. Şanlıurfaspor kulüp yönetimine güveniyoruz. Şanlıurfaspor yönetimi bugüne kadar son 3 sezondur kimseden yeterli maddi destek almadığı için kendi imkanları ile takımı buralara kadar getirdi. Geçen sezon Play-Off’a çıkma konusunda büyük bir şansızlık yaşandı. Bu sezon ise PTT 1. Ligde daha sezon başıdır. İnşallah hedeflediği noktaya gelecektir. Ben bu takıma ve yönetime güveniyorum. Seçimden sonrada yine geçmişte olduğu gibi Urfaspor’a destek vereceğiz. 1-2 yıldır biraz ihmal etmiştik. Her türlü desteğimizi vereceğiz. Yönetimin arkasındayız” dedi.

Şanlıurfaspor Kulüp başkanı Fethi Şimşek ise Bakan Çelik’in kulübe gelerek takıma ve yönetime tam destek verdiğini ve kendisine yönetim kurulu olarak teşekkür ettiklerini ifade etti.



Şimşek, “Bugüne kadar Şanlıurfaspor’un her zaman yanında olmuş ve takımın başarısında pay sahibi olan sayın bakanımıza bizi onurlandırdığı için kendisine teşekkür ediyoruz. Şimdi kendimizi daha güçlü hissediyoruz. İnşallah sezon sonu şampiyonluk sevincini yaşayarak kendisinide mutlu etmek istiyoruz. Hep birlikte el ele vererek, kenetlenerek takımın arkasında olacağız. Bu takım tüm Urfalılarındır” diye konuştu.

Yönetim kurulu ile yaklaşık 1 saat kahvaltıda sohbet eden Bakan Faruk Çelik daha sonra yönetim kurulu ile başkanlık makamında özel bir toplantı yaptı.
Toplantı sonrası tesislerden ayrılan ve sevenleri ile fotoğraf çektiren Bakan Çelik’i yönetim kurulu kendisine teşekkür ederek tesislerden yolculadı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.