banner2
Öne Çıkanlar toz Urfa Sugeldi Candeias Douglas Tanquee

Çelik, Şampiyonluk Kutlamalarına Katıldı

İlk olarak Şanlıurfaspor Yöneticileriyle birlikte maç öncesinde öğle yemeğine katılan ÇSGB Bakanı Faruk Çelik, burada Şanlıurfaspor’a katkılarından dolayı Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu’na birer plaket verdi. Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu da Bakan Çelik’e katkılarından dolayı plaket verirken Bakan Çelik, Şanlıurfaspor yönetimine de plaket verdi. Yemeğin ardından Bakan Çelik, Vali Güvenç ve Şanlıurfaspor yönetimi birlikte hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Bakan Çelik ve Vali Güvenç Balıklıgöl platosuna geçti.

Balıklıgöl ziyaretinin ardından GAP Arena stadyumuna geçen heyet burada 30 bin kişilik pikniğe katıldı. Piknikten sonra şampiyonluk kutlamasına katılan Bakan Çelik ve Vali Güvenç, burada tribünleri selamladı.

GAP Arena stadını dolduran vatandaşlara yönelik bir konuşma yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfaspor’un sene başında Bank Asya Ligine yükseleceğini söylediklerini ve şu anda bu hedefin gerçekleştiğini belirterek önümüzdeki yıl Bank Asya Liginden de Süper Lige çıkacağını söyledi.

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ise, Şanlıurfaspor ve yönetimi kutlayarak katkılarından dolayı Bakan Çelik’e teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Bakan Çelik ve Vali Güvenç beraberindeki heyetle Şanlıurfaspor-Kocaelispor arasında oynanan müsabakayı izlediler.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.