banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Çelik, Bursa'daki olaylar üzücü

Devlet Bakanı ve Şanlıurfa Milletvikili adayı Faruk Çelik, Şanlıurfa’da seçim çalışmaları çerçevesinde Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’yi ziyaret etti.

Belediye başkanlığında ziyaretle ilgili konuşan Bakan Çelik, Karaköprü, “Şanlıurfa’nın en düzenli bölgesidir. Biliyorsunuz kentte çarpık yapılaşma önemli ölçüde fazla. Biz Şanlıurfa’nın her alanında hizmetleri adete yağdıracağız” dedi.

 

Gazetecilerin sorusu üzerine, Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesi çıkan ve maçın başlamadan iptal edilmesine sebep olan olaylarla ilgili “Huzursuzluğun bu noktaya gelmemesini temenni ederdik’ dedi.

 

Söz konusu maçla ilgili gelişmeleri haber programlarında izleyebildiği ve üzüldüğünü belirten Çelik, şöyle konuştu; “Tabii üzülmemek mümkün değil. Eksik, yanlış, hata nereden kaynaklanıyor onu bilemiyorum. Ama öteden beri Beşiktaş ile Bursaspor taraftarı arasında bir gerilim yaşanıyor, bu noktaya gelmemesini şahsen temenni ederdik. Aslında daha önce yapılan girişimlerde bu sorunla ilgili ateş düşürülmüştü. Ama neden alevlendi, neler oldu, neler bitti o boyutlarını bilemiyorum. Hoş görüntüler değil. Hele benim geldiğim bir şehirden o görüntülerin dünyaya ve Türkiye’ye verilmesi öyle tahmin ediyorum; o görüntülere neden olanları da üzmüştür. Sporda şiddetin önlenmesi konusunda Sporda Şiddet Yasası’nı çıkardık. Bu yasa yürürlüğe girdi. Umarız ve temenni ederiz ki; bu tatsız olaylar bir daha yaşanmasın” dedi

 

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Belediye başkanlığı adına açtırdığı şeref desterine ilk sayfayı Bakan Faruk Çelik’e yazdırdı. Bakan Çelik, “Cumhurbaşkanı Abdullah Gülün’de geleceği ve bu deftere not yazacağını” dile getirdi.

 

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ziyaretin anısına Bakan Çelik’e plaket sundu.

 

Bakan Faruk Çelik’le beraber Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen ve Milletvekili adayı Abdülkerim Gök ile İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ziyarette hazır bulundular.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.