banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Çarşı, pankartta sert çıktı

Beşiktaş Kulübü'nden çirkin pankarta sert tepki

 

Beşiktaş Kulübü, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde taraftar grubu ''Çarşı''nın ismi kullanılarak açılan pankarta tepki gösterdi.

 

“1 Mayıs İşçi Bayramı” dolayısıyla İstanbul Taksim meydanına toplanan halk çeşitli sloganlar atmış ve “1 Mayıs İşçi Bayramı” gününe özel mesajlar veren pankartlar taşımıştı.

 

Beşiktaş kulübünün ünlü taraftar grubu olan “Çarşı” adına “AK Partiye hakaret”le dolu açılan bir pankart ortalığı karıştırdı.

 

Bu pankart olayı üzerine Beşiktaş resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde kimliği belirsiz kişiler tarafından hakaret içerikli bir pankartın açıldığı belirtilerek, “Bugün, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde kimliği belirsiz kişiler tarafından hakaretamiz sözler içeren bir pankartın asılmış olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. Böyle bir hareketin Beşiktaş taraftarına mal edilmesi mümkün olamayacağı gibi, bazı politik fikirlere Beşiktaş isminin alet edilmiş olmasını da esefle karşılamaktayız” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.