banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Canlı Yayınla Urfaspor İçin Yardım Kampanyası
Valilikte Vali Celalettin Güvenç başkanlığında Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu ile Televizyon Yöneticileri toplantı yaptı..
Yapılan toplantının ardından Vali Celalettin Güvenç ile Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu yaptıkları ortak açıklamada şöyle dediler.
“Şanlıurfaspor’lu futbolculara ve Teknik Heyete şampiyonluk primi vaadinde bulunmuştuk. Şampiyonluk primi vaadi 1 Milyon 200 Bin liradır. Televizyonlarımızın ortak canlı yayınında bu parayı toplayacağımızı hedefliyoruz. Toplantı Valilik toplantı salonunda yapılacaktır. 10 ayrı telefon hattı numaları sürekli ekranlara yansıtılacak ve isteyen her vatandaşımız telefonları arayarak ne kadar bağışta bulunabileceğini açıklayacak bu rakamlarda proğramı yapan sunucular tarafından izleyicilere aktarılacaktır. İsteyen canlı telefon bağlantılarıyla da prim vaadine katkıda bulunabileceklerdir.
Şanlıurfaspor’a destek olmak isteyen herkesin Perşembe günü saat 21’den itibaren Televizyon kanallarımızı izleyerek bu kampanyaya katılmalarını istiyoruz. Vatandaşlarımız o akşam gönüllerinden ne geçiyorsa o rakamı belirtmeleri ve bir gün sonra da parayı ödemeleri gerekmektedir. Daha önceki yardım kampanyalarında söz verip de para vermeyenler olmuştu. Aynı durumla karşılaşmak istemiyoruz. Gerçek anlamda katkı sağlamak isteyenlerin telefonla proğrama katılmalarını özellikle arzu ediyoruz” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.