banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç Şanlıurfa Balıklıgöl

Çanakkale geçilecek

Şanlıurfaspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Çanakkale Dardanel maçının hazırlıklarını dün çift kale maç yaparak sürdürdü. Antrenmanlarda neşeli görülen Sarı-Yeşilli futbolcular, Çanakkale Dardanel`i de galibiyetle geçeceklerine inandıklarını söyledi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Şanlıurfaspor, ligin 23. Haftasında deplasmanda Ege Tem-silcisi Çanakkale Dardanelspor ile karşı karşıya gelecek. Son 3 maçını kazanarak ligde iyi bir çıkış yakalayan Sarı-Yeşilli ekip, Dardanel maçını da kazarak 4`te 4 yapmak istiyor.

Sarı-Yeşilliler, Dardanel maçının hazırlıklarını dün GAP Arena Stadyumu`nda sürdürdü. Teknik Direktör Erol Tok nezaretinde sürdürülen çalışmalar ısınma ha-reketler ile başlayarak çift kale maç ile sona erdi. Çift kale maç esnasında Teknik Direktör Erol Tok`un sık sık oyunu durdurup futbolcuları uyarması gözlerden kaçmazken, sakatlığı bulunan Serkan Güney ile Veysel Kılıç antrenmana katılmazken, Kaleci Haydar ise düz koşu yaptı.

Uğur Budak  Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.