banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Çağlayan’dan Cumhuriyet Kupası bisiklet yarışması

Yarışma 2 kategoriden oluştu. Bisiklet yarışmasının birinci etabı 20 metrelik mesafeyi en yavaş biçimde ayakları yere temas etmeden ve kulvar dışına çıkmadan bitiş çizgisine varmak, ikinci etap ise slalom çubuklarının arasından ve engellerin üstünden geçerek zamana karşı yarışmaktı.

75 öğrenci kendi bisikletleriyle yarışmaya katıldı. Yarışmaya katılan öğrencilerin kıyasıya mücadele etmeleri ve eğlenmeleri yarışmaya gelen velilerioldukça keyiflendirdi. Birçok veli yarışma için çocuklarının bisikletlerini evden getirirken,biraz zahmetli oldu ama çocuklarımızın mutlu olması ve mutluluklarını bizimle, arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle paylaşmaları bizi çok memnun etti. Yapılan bu etkinliğe teşekkür ederek bundan sonra yapılacak faaliyetlerememnuniyetle katılacaklarını belirtiler.

Okul müdürü Mustafa Üsküplü “Dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdikten sonra katılımın bu kadar yoğun olmasından, öğrencilerimizin kıyasıya bir mücadele göstermesinden velilerimizin de yarışmaya gelerek çocuklarıyla beraber olmalarına memnun olduk.Çağlayan Okulları olarak mesailerinden fedakârlık yapıp çocuklarıyla beraber vakit geçirmek için okulumuza gelen değerli velilerimize ve yarışmanın güzel bir şekilde tamamlanmasında emeği geçen beden eğitimi öğretmenimiz Ömer Faruk Aktürk, sınıf öğretmenlerimizÇağlar Küpeli, İsmail Dursun ve Mustafa Ceylan’a teşekkür ederiz” dedi. Öğretmenlerimizin ve velilerimizin öğrencilerimiz için gösterdiği bu çabaya hayran kaldığını belirtti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.