banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç Şanlıurfa Balıklıgöl

Çağlayan sporla eğitime devam ediyor
Şanlıurfa’nın en gözde okulu olan Özel Çağlayan İlköğretim Okulu, her yıl olduğu gibi bu yıl da, içerisinde İngilizce, yüzme, basketbol, taekwondo, müzik, kitap okuma etkinlikleri ile sosyal aktivitelerin bulunduğu yaz okulu yapacak.
İngilizceyi anadili İngilizce olan öğretmenlerden (With Native Teachers)  speaking ağırlıklı olarak öğrenecek olan öğrenciler İngilizcelerini pratik yaparak arttırmış olacaklar.
Taekwondo, basketbol, müzik kurslarının yer aldığı programlardan herhangi birini seçen öğrenciler haftanın 3 günü yüzme, 3 günü spor yada müzik etkinliği ile her gün İngilizce, kitap okuma ve çeşitli etkinliklere katılacaklar.
18 Haziran saat 09.30’da başlayıp 16.30’da bitecek olan yaz okulu 3 hafta ve haftanın 6 günü yapılacak. Başvurular 28 Mayıs-7 Haziran tarihleri arasında olacak. 
Yaz okulu yüzme programının Harran Üniversitesi havuzunda uzman öğretici, antrenör ve cankurtaran gözetiminde olacağını belirten Yaz Okulu sorumlusu Çağlar Küpeli; “Bizler öğrencilerin sadece okul zamanı değil, yaz tatillerinde de zihinsel ve fiziksel gelişimini tamamlamalarını sağlamak amacıyla böyle bir program düzenlemiş bulunmaktayız.” dedi.
Özel Çağlayan İlköğretim Okulu müdürü Mustafa Taylan, “Geleneksel hale getirdiğimiz yaz okuluna bu yıl da yurt dışından İngilizce öğretmeni getirerek öğrencilerin İngilizceden pratik yapmalarını sağlamak, bunun yanında öğrencileri sadece dersle değil, bu sıcak Şanlıurfa günlerinde serinletmek amacıyla sportif aktiviteler, yüzme ve müzik etkinlikleriyle onların yazı eğlenerek-öğrenerek geçirmelerini hedefliyoruz.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.