banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

BÜYÜKŞEHİR TENİS TAKIMI ŞAMPIYON OLDU



Türkiye Tenis Federasyonu ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından Erzurum'da düzenlenen tenis turnuvalarında kentimizi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kız Tenis Takımı temsil etti.

13 il'den 100 sporcunun katıldığı Doğu İlleri Takım Şampiyonasında mücadele eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kız Tenis Takımı, turnuvayı 1. olarak tamamlayarak Kupayı ilimize kazandırdı.

Kentte dönen sporculara Şanlıurfamıza kazandırdıkları başarıdan dolayı takıma teşekkür eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, "Sporcularımız Erzurum'da düzenlenen önemli müsabakalarda Şanlıurfamızı en iyi şekilde temsil etmişlerdir. Kazanılan başarı Şanlıurfa'nın başarısıdır, Büyükşehir Belediyesi olarak herzaman spor ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.