banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Bursa ile Trabzon başkanları birbirine girdi
Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şenerin yeşil-beyazlı takımla ilgili değerlendirmesine ilişkin, Bir kulübün büyüklüğünü kişiler söyleyemez, tabelaya bakmak lazım dedi.

Yazıcı, yaptığı açıklamada, Sadri Şenerin, dün bir televizyon programında, Bursaspor 5. büyük olamaz yönündeki açıklamasını hayretle ve üzüntüyle izlediğini söyledi.

Bursasporun geçen sezon Turkcell Süper Lig şampiyonu olduğunu, Türkiyeyi Avrupa Şampiyonlar Liginde temsil ettiğini vurgulayan Yazıcı, ayrıca bu sezon da ligde hala yenilgisiz lider olduklarını anımsattı.

Yazıcı, kulüp başkanları ve yöneticilerinin açıklama yaparken daha dikkatli olmaları gerektiğine inandıklarını ifade ederek, Bursaspor olarak kimseyle polemiğe girmek istemiyoruz. Bir kulübün büyüklüğünü kişiler söyleyemez, tabelaya bakmak lazım. Biz, bugüne kadar hiçbir kulüp hakkında görüş bildirmedik.

Diğer kulüplerden de aynı nezaketi bekliyoruz. Şenerin bu açıklamaları bütün Bursayı rencide etmiştir diye konuştu.

Bursasporun 2. Ligde mücadele ederken dahi maçlarını dolu tribünlere oynadığını anlatan Yazıcı, şunları kaydetti: Stat kapasitesini 7 bin artırdık, ama yine de zaman zaman birçok taraftarımız dışarıda kalıyor. Bursa nüfus, ekonomi ve kültürel anlamda Türkiyenin 4. büyük kenti. Bursaspor da Süper Ligin en köklü kulüplerinden biri. Biz kimin ne kadar büyük olduğunu, bizim kaçıncı büyük olduğumuzu düşünmüyoruz. Bize göre Bursaspor tek büyük. Bu, Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve diğer camialar için de aynıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.