banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Bükreş taraftarından sosisli protesto
UEFA Avrupa Liginde, dün evinde Napoli ile 3-3 berabere kalan Steaua Bükreş takımının taraftarları, yönetimini taraflı buldukları Polonyalı hakemi protesto için Polonyanın Bükreş Büyükelçiliğinin önüne Polonya sosisi bıraktı.Rumen ProTVnin haberinde, 16. dakikada Steauanın 3-0 öne geçtiği maçın, 3-3 berabere bitmesinden Polonyalı hakem Marcin Borksiyi sorumlu tutan taraftarların, hakemi özellikle maçı çok uzattığı gerekçesiyle protesto ettiği belirtildi.

Haberde, Rumen taraftarların, bazı İtalyan taraftarların maçta Çingeneler diye bağırması nedeniyle çok kızgın oldukları da ifade edildi.

Maçın, 16. dakikasında ev sahibi Steaua 3-0 öne geçmiş, 30. dakikada Steauadan Pantelis Kapetanos kırmızı kart görmüştü. Maçı 3-2ye getiren Napoli, 90 8. dakikada Edinson Cavaninin golüyle 3-3 beraberliği yakalamıştı.

Hakemin 4 dakika uzatma göstermesine rağmen, maçı 8 dakika uzatmasına tepki gösteren Rumen taraftarlar, koltukları kırarak sahaya fırlatmış, polis Napoli ve Steaua taraftarlarının kavgasını engellemek için müdahale etmek zorunda kalmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.