banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Bucaspor'dan Şanlıurfasporlu 4 futbolcuya kanca
Salih Uçan, Serkan Yanık, Abdülkadir, Emre ve Berkay'ı Süper Lig'e yollayan Bucaspor'da yönetim, dış transferde alternatif isimlerin sayısını arttırdı.

Emre Güral ile Berkay Samancı'ya karşılık Beşiktaş'tan Mehmet Akyüz, Erkan Kaş, Kadir Arı, Hasan ve Erkut'dan ikisini alacak olan, Salih'in gittiği F.Bahçe'den de Okan Alkan ile Berk Elitez'e talip olan sarı-lacivertliler şimdi de rotayı Bank Asya 1. Lig'e çıkan Şanlıurfaspor'a çevirdi.

KSK'den Ufukhan Bayraktar ile Kasımpaşa'dan Erdi Öner'in transferinin ısrarla gerçekleşmesini arzulayan Teknik Direktör Sait Karafırtınalar'ın Şanlıurfaspor'dan da Ahmet Güven'de ısrarcı olduğu öğrenildi.

Karafırtınalar'ın yönetimden Şanlıurfa temsilcisinden ayrıca Muharrem Ozan (24) ile savunma oyuncuları Yiğitcan Erdoğan ile Ramazan Sal'ın alınmasını talep ettiği öğrenildi. Ahmet Güven'in Güneydoğu temsilcisiyle sözleşmesi biterken, diğer üç oyuncunun sözleşmesi Mayıs 2013'te sona erecek.
YENİ ASIR

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.